Mies ei saa orgasmia kondomin kanssa ja 7 muuta myyttiä orgasmista

12.09.2013 21:15 - Reija Saarinen

Orgasmiin liittyy monia erilasia myyttejä, joita kenenkään ei kannata uskoa. 

 Alla kahdeksan yleisintä myyttiä. 

1. Yhdessä saatu orgasmi on todiste sinun ja kumppanisi suuresta yhteydestä.

Tämä väite ei pidä paikkaansa. Monet onnelliset pariskunnat eivät koskaan saavuta orgasmia yhtä aikaa. He eivät koe siihen edes tarvetta, he keskittyvät vain seksuaaliseen nautintoon. Tästä syystä jokaisen kannattaakin kiinnittää huomiota omaan kumppaniin, ja siihen mistä hän nauttii. 

2. Naiset saavat helposti useita perättäisiä orgasmeja.

Monet uskovat jostain syystä tähän yleiseen myyttiin, että naiset saavuttavat helposti useita orgasmeja peräkkäin. Tämä ei kuitenkaan ole mikään helppo homma, eikä jokainen nainen koe tätä lainkaan. 

3. Seksi tarkoittaa aina orgasmia.

Tämäkään väite ei pidä paikkaansa. Pariskunnalla voi olla hyvää seksiä ilman orgasmia. 

4. Sinussa on jotain vikaa, jos et saa orgasmia yhdynnässä.

Tämä on ehkä yksi tyhmimmistä myyteistä. Seksologien mukaan vain 30 prosenttia naisista saa emätinorgasmin yhdynnän aikana. 70 prosenttia naisista ei voi olla viallisia. 

5. Suuseksi on paras tapa saavuttaa orgasmi.

Seksologien mukaan vain 20 prosenttia pariskunnista harrastaa säännöllisesti suuseksiä. Useimmiten saavana osapuolena on nainen, joka saavuttaa suuseksissä helpommin orgasmin kuin yhdynnässä. 

 6. Jos tarvitse seksilelua orgasmiin, olet kyllästynyt kumppaniisi.

Tämä ei todellakaan ole totta. Jokainen saa täysin erilaista tyydytystä lelujen kanssa kuin oman kumppanin. Tämä ei missään nimessä tarkoita sitä, että oma kumppani ei tyydytä. 

7. Mies ei saa kunnon orgasmia kondomin kanssa.

Mies saa aivan yhtä hyvän orgasmin ilman kondomia kuin sen kanssa. Saattaa kuitenkin olla, että orgasmin saavuttamiseen menee vähän enemmän aikaa.

8. Sinussa on jotain vikaa, jos et saa orgasmia eri asennoissa.

Tämä on erittäin naurettava myytti. Kaikki asennot eivät sovi kaikille. Siksi onkin tärkeää, että oman kumppanin kanssa etsitään sellaiset asennot, jotka tekevät hyvää molemmille.

Lähde: IVillage

Kilpailut

Uusimmat