Puuduttavatko tavanomaiset treffit? Lue 8 erilaista deitti-ideaa

12.09.2013 22:15 -

Treffit tähtitaivaan alla tai tanssiparketilla säväyttävät tutustumisen ensihetkiä ja antavat lisäpontta vanhaankin suhteeseen. 

Treffien järjestäminen voi toisinaan tuntua sietämättömän hankalalta. Helposti saattaa toistaa tuttua kaavaa vain päästääkseen itse helpommalla. Treffejä kannattaa järjestää myös vakiintuneessa parisuhteessa. Yllätykset ja uudet tilanteet saattavat antaa lisäkipinää jo toisilleen tutuiksi käyneiden ihmisten välille. 

Seuraavassa kahdeksan hyvää ideaa syystreffien varalle. 

1. Tähtien bongailu 

Sovi treffit puistoon, josta näkee esteettömästi taivaalle. Ota mukaasi viltti ja laita lämmintä päälle. Kuulaana syysiltana tähtitaivas antaa paljon hämmästelemisen aihetta. Ja mikä onkaan romanttisempi tapa tutustua treffikumppaniin kuin tähtitaivaan alla.

2. Kulttuuri-ilta

Jätä väliin iänikuinen leffassa käynti tai kotiteatterin tuijottelu. Varaa liput teatteriin ja sen jälkeen pöytä suosikkiravintolasta, jossa maittavan ruuan ja viinilasillisen äärellä voit keskustella teatteriesityksestä treffikaverisi kanssa tuoreeltaan.

3. Viinimaistelukierros

Varaa paikat viinin- tai oluen maistelukierrokselta. Isommissa kaupungeissa näitä järjestetään jo monen tahon toimesta viikoittain. Viinin siemailun lomassa voit tutustua uuteen tuttavaasi entistä paremmin. Ja maistelumäärät ovat useimmiten hyvin pieniä, joten kierroksen voi varata myös arki-illalle.

4. Keittokurssi

Ilmoita itsesi ja deittikumppanisi ruuanlaittokurssille. Haasta samalla itsesi: valitse kurssi, josta et vielä tiedä paljon. Jos sushin valmistaminen on molemmille täysin uutta, sen opetteleminen yhdessä on varmasti ikimuistoinen kokemus.

5. Vapaaehtoistyö

Järjestä treffit jonkin järjestön vapaaehtoistoiminnan ytimeen. Osallistukaa yhteiskunnallisesti merkittävään toimintaan. Vaikka treffikumppani ei olisikaan unelmien täyttymys, jää molemmille varmasti hyvä mieli arvokkaasti vietetystä ajasta.

6. Retki lähiseudulle

Suunnittele muutaman tunnin mittainen retki lähikaupunkiin, maaseudulle tai retkimaastoon. Tutustukaa päivän ajan uuteen paikkaan, herkutelkaa paikallisessa ravintolassa, nauttikaa uusista asioista ja toisistanne.

7. Tv-sarja maraton

Varaa popcornia, pitsaa, karkkia tai vaihtoehtoisesti jotain terveellistä naposteltavaa, ja kutsu deittikumppanisi pitkälle tv-maratonille. Katselkaa klassikkosarjoja, kuten Dynastiaa, Melrose Placea tai kotimaisista Ruusun aikaa tai Puhtaita valkeita lakanoita. Verhot kiinni, televisio auki ja yhdessäoloa monen tunnin ajan.

8. Tanssi

Kerää joukko ystäviäsi ja menkää kaikki tanssitunnille. Salsaa, perinteisiä, zumbaa... Yhdessä liikkuminen ja fyysinen läheisyys saavat varmasti ihmeitä aikaan...

Lähde: Chickrx

Kilpailut

Uusimmat