Pelkäävätkö miehet vahvoja naisia? 6 miehistä myyttiä, jotka eivät pidä paikkaansa

18.09.2013 15:45 - Laura Sulkava

Miesten kuvitellaan olevan tunteettomia koneita, jotka haluavat vain seksiä. Miten oikeasti on?

Seuraavat myytit miehistä eivät pidä paikkaansa.

1. Miehet eivät tahdo sitoutua

Tutkimusten mukaan miehet ovat halukkaita sitoutumaan yhtä paljon kuin naiset. Miehistä pieni osa on niin sanottuja sitoutumiskammoisia, jotka eivät halua suhdetta. Tosin, haluavatko kaikki naisetkaan sitoutua?

2. Vahvat naiset pelottavat miehiä

Voi olla, että tietyissä tilanteissa vahva nainen saattaa pelottaa, mutta suuren osan ajasta miehet pitävät enemmänkin vahvoja naisia puoleensavetävinä.

3. Jalan tai käden koko kertoo peniksestä

Lontoolaisen yliopiston tutkijat ovat todistaneet tämän sitkeän myytin olevan perätön. Satoja miehiä tutkittuaan, tutkijat totesivat, että käden tai jalan koolla ei ole mitään tieteellistä yhteyttä peniksen kokoon.

4. Miehet eivät juorua

Oxfordissa tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että naisista 26 prosenttia juoruaa päivittäin. Samaisessa tutkimuksessa havaittiin, että miehet vetivät pidemmän korren ja 33 prosentin huomattiin lankeavan juoruiluun.

5. Miehet eivät halua, että heitä pyydetään ulos

Sekä miehet että naiset arvostavat sitä, että joku osoittaa kiinnostuksensa. Ulos pyytäminen nostaa itsetuntoa ja saa olon tuntumaan haluttavalta. On sukupuolesta riippumatonta, että ei halua epäkiinnostavan ihmisen pyytävän ulos.

6. Miehet ajattelevat vain seksiä

Kinsleyn instituutin tekemän tutkimuksen mukaan noin puolet miehistä ajattelee seksiä päivittäin, mutta jopa yli 40 prosenttia vain joitain kertoja viikossa tai kuukaudessa.

Lähde: Essence

Kilpailut

Uusimmat