Kielet koukkuun! 5 neuvoa intohimoisempiin suudelmiin

25.09.2013 22:45 - Heli Thoren

Miten kulkee kieli, entä kannattaako ottaa kroppa mukaan. Muutamalla sähäkällä vinkillä saamme suukoista enemmän irti.

Tutkimusten mukaan suudelma vapauttaa mielihyvähormoneja, ja sillä on monia muitakin positiivisia vaikutuksia keholle - parisuhteesta puhumattakaan. Aloittakaa syksyn kunniaksi yhteinen suutelukoulu. Treenatkaa kielenne liikkeitä ja tehkää suukoistanne vieläkin herkullisempia.

1. Aloita hitaasti

Toisinaan suloisen hitaat suudelmat voivat tuntua parhailta. Aloita rauhassa. Laita huulesi pehmeästi rakkaasi huulia vasten. Suutele ylä- ja alahuulta. Työnnä vasta sitten kieli hitaasti kumppanisi suuhun. Kosketa hellästi kielen kärjellä rakkaasi kieltä. Pyörittele kieltä kielen ympärille hitaasti nautiskellen.

2. Kroppa mukaan

Pelkkä huulien toiminta ei tee hyvää suudelmaa. Paina vartalo kumppaniasi vasten. Ota kädetkin mukaan. Silittele, ota kiinni käsistä, työnnä sormet hiuksiin. Eroottisen tunnelman takaa, kun olette vartaloillanne mukana.

3. Ole itsevarma

Älä mieti, miltä näytät, syö purkkaa ennen suukkoa ja päätä, että olet ihanin suudeltava ikinä. Epävarma pussaaja ei nauti touhusta itse, eikä takuulla saa eroottisia viboja virtaamaan. Hyvä ja reipas asenne on puoli suudelmaa.

4. Ääni mukaan

Jo pienikin ynähdys tai onnellinen mumina tuo suukkoon sitä jotakin. Seksikäs suukko syntyy siitä, kun heittäydytte touhuun mukaan niin, että ynisette mielihyvästä huomaamatta.

5. Vaihtele voimakkuutta

Suudelma on kuin kasvojen rakastelua, joten temmon vaihtelu toimii pussatessakin. Aloita hitaasti, näykkää välillä hellästi huulesta ja siirry intohimoiseen kielisuudelmaan. Päätä suudelma helliin pikkupusuihin tai keksi jotakin vieläkin omaperäisempää. Persoonallisuus pusuihin mukaan.

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat