Pelkäävätkö miehet sitoutumista? 5 yleistä myyttiä miehistä murrettiin

13.11.2013 21:15 - Reija Saarinen

Usein kuulee sanottavan, että miehet eivät ole tunteellisia tai heitä kiinnostaa vain naisen ulkonäkö. Onneksi nämä väitteet ovat pelkkiä myyttejä.  

Alla viisi yleisintä myyttiä miehistä.

1. Miehet eivät ole tunteellisia

Se, joka sanoo, että miehet eivät ole tunteellisia, on todellakin väärässä. Myös miehillä on tunteet ja usein miehet saattavat olla tunteellisempia kuin naiset. Monet miehet eivät ikävä kyllä aina näytä omia tunteitaan, sillä pelkäävät tämän vähentävän heidän maskuliinisuuttaan. Tämän vuoksi naisten tulisi kannustaa miehiä näyttämään tunteensa ja jakamaan ajatuksensa.

2. Miehet eivät halua keskustella

Miehet todellakin haluavat keskustella ja ottaa kantaa asioihin. Saattaa olla, että he usein pidättäytyvät, sillä he pelkäävät, että heidän kumppaninsa suuttuu. Kannattaa siis antaa miehelle mahdollisuus avata omia mietteitään ilman painostusta.

3. Miehet pelkäävät sitoutua

Usein naiset ajattelevat, että miehet pelkäävät sitoutua. Heidän mukaansa miehet eivät uskalla ottaa vastuuta, joten he pakenevat tilanteesta ennen kuin se menee liian vakavaksi. Totuus on kuitenkin se, että kun mies löytää itselleen sopivan naisen, hän taistelee suhteen eteen ja näyttää naiselle miten paljon tästä välittää.

4. Miehiä kiinnostaa vain naisen ulkonäkö

Ulkonäkö on usein ensimmäinen asia, jonka ihminen toisessa huomaa, mutta se ei todellakaan ole tärkein. Huumorintaju, asenne ja älykkyys ovat myös ominaisuuksia, joita miehet arvostavat.

5. Miehet eivät ota kritiikkiä tosissaan

Jos mies todella välittää kritiikkiä antavasta henkilöstä, hän todellakin haluaa ottaa opikseen ja yrittää tosissaan korjata virheensä. Miehet myös toivovat, että naiset ovat heille rehellisiä eivätkä oleta miehen tietävän mistä kenkä puristaa.

Lähde: Become Gorgeous

Suosittelemme

Uusimmat