Paljas pää, enemmän testosteronia: 6 erinomaista syytä rakastua kaljuun mieheen

06.12.2013 19:15 - Senni Loikala

Kaljuus ei ole mikään este hullaantua mieheen. Lue kuusi koukuttavaa perustelua, miksi kaljuja miehiä kannattaa deittailla.

Your Tango -sivusto listasi erinomaisia perusteluita tapailla kaljua miestä.

Kaljut ovat hattujen aatelia

Hatut tekevät harvoista yhtä vetävän näköisiä kuin kaljuista miehistä. Kaikkien päihin hatut eivät istu, mutta kalju mies harvoin näyttää hölmöltä persoonnalinenkaan suikka päässään, kuten monille hiukset omaaville käy. 

Ulos lähteminen käy nopeasti

Yhä useammalle miehelle erilaiset hiusgeelit ja muotoilutuotteet ovat arkipäivää. Jos rakkaasi on kalju, pääsette nopeammin lähtemään ovesta ulos, kun häneltä ei kulu aikaa hiustensa laittamiseen.

Kuumat ominaisuudet korostuvat

Toki myös hymykuopat, pitkät silmäripset tai esimerkiksi pusuhuulet näyttävät hyviltä myös hiuspehkon takaa, mutta kaljuilla miehillä heidän muut ulkoiset ominaisuutensa piirtyvät muita paremmin esiin.

Kaljut sairastuvat harvemmin syöpään

Tutkimusten mukaan tavanomaista aiemmin kaljuuntuneilla miehillä on 45 prosenttia alhaisempi riski sairastua eturauhassyöpään kuin miehillä, jotka ovat saaneet pitää hiukset päässään ison osan elämästään.

Rahaa ei kulu hiustuotteisiin

Monien arkipäiväisten hiustuotteiden hinnat ovat varsin korkeita. Jos miehesi on kalju, niin hän säästää pitkän pennin saadessaan suosiolla unohtaa mitä erilaisemmat hiustenlaittoon tarkoitetut purkit ja putelit.

Kaljuilla on enemmän testosteronia

Erään vahvistamattoman teorian mukaan mitä ohuempi miehen hius on, sitä enemmän hänellä on testosteronia ja sitä voimakkaampi on myös hänen seksuaalinen halukkuutensa.

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Uusimmat