Hivele otsaa, suutele silmiä - 13 aluetta, joita hyväilemällä saat sukat pyörimään miehen jaloissa

12.01.2014 20:15 - Laura Sulkava

Ei ehkä ole yllättävää, että osa miesten erogeenisistä alueista on samoja kuin naisilla. Koskettelemalla toista voi luoda tilanteesta entistäkin intiimimmän ja turvallisemman.

Kosketatko toista kuten haluaisit itseäsi kosketettavan? Erogeenisiä alueita hivelemällä saa toisen hormonit hyrräämään ja kehon kehräämään. Naisten tavoin miesten genitaalialueen lisäksi niska ja korvat ovat herkkiä alueita, mutta alla on listattuna vielä muita herkkiä kohtia, joihin kannattaa hellyydenosoituksissa kiinnittää huomiota.

Otsa

Otsa on täynnä hermopäitä, joita hennosti hieromalla erittyy dopamiinia sekä serotoniinia. Nämä hormonit saavat aikaa hyvänolontunnetta ja parantavat mieltä.

Silmäluomet

Silmien suuteleminen vaatii paljon luottamusta. Hellät pusut tuntuvat taivaallisilta sekä tuovat suhteeseen entistäkin intiimimmän siteen.

Jalkaterät ja -pohjat

Useat miehet nauttivat jalkapohjien hieronnasta. Painelemalla ja hivelemällä saa miehen kehon kiihottumaan ja mahdollisesti tilanteen kääntymään kohti kuumia petipuuhia.

Alavatsa

Aloita silittely navasta ja siirry hivelemällä hieman alaspäin. Lantion verenkierto saa vauhtia ja voi olla, että pian mies ei pysy pöksyissään.

Päänahka

Shampoon levittäminen hiuksiin tai hellä pään hieronta ennen nukkumaanmenoa saa miehen rentoutumaan ja unohtamaan arjen stressin.

Kämmenet

Yhtä maaginen kuin ensimmäinen suudelma on ensimmäinen kerta käsikädessä. Yhteenkuuluvuuden ele, kädestä kiinni ottaminen, saattaa saada koko miehen kehon sekaisin.

Rinta

Aivan kuten naisilla, myös miehillä erittäin herkkiä alueita ovat rinnat ja nännit. Anna hellästi suutelemalla ja koskettelemalla miehen rintakehälle sama huomio, jonka hän antaa sinulle.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat