Mitä onnellisimmilla pareilla on yhteistä? 5 tärkeää muistisääntöä jokaiselle

28.01.2014 14:15 -

Kirjailija Shaunti Feldhahn on selvittänyt yli tuhannen pariskunnan avulla, mitä onnellisimmilla pareilla on yhteistä.

Kirjailija Shaunti Feldhahn kertoo huomanneensa miesten haluavan olla hyviä aviomiehiä, mutta he kuitenkin epäilevät itseään ja kaipaavat arvostusta. Alla Feldhahnin jakamat vinkit onnellisempaan avioliittoon.

Naiset:

1. Huomaa miehesi vaivannäkö

Ajattelet varmasi monesti kiitollisia ajatuksia, mutta sanotko ne aina ääneen? Kyselyssäni 72 prosenttia miehistä kertoi olevansa todella kiitollisia kuullessaan heidän vaimonsa kehuvan heitä kovasta työstä.

2. Sano hänelle kiitos

Sanoessasi miehellesi hänen tehneen loistavaa työtä, sulatat hänen sydämensä. Itsevarman miehen sisällä piilee edelleen sama nuori poika, joka toivoi lapsena äitinsä kehuja.

3. Kerro muille siitä, kuinka mahtava miehesi on

Miehelle on sietämätöntä tuntea itsensä riittämättömäksi. Älä koskaan valita miehestäsi ystäviesi tai perheesi edessä. Ollessasi miehesi kanssa ystävien seurassa, kerro heille jokin asia missä miehesi on onnistunut loistavasti. Luultavasti hän esittää asian olevan pieni juttu, mutta oikeasti hän pitää siitä.

4. Anna hänen tietää, että haluat häntä

Miehet tunnetusti rakastavat seksiä. Anna miehesi tietää, että haluat hänet ja haluat myös miellyttää häntä. Pelkkä "Minä haluan sinua" -lause lumoaa miehen.

5. Kerro hänelle, että hän tekee sinut onnelliseksi

Lähes jokaisen miehen sydän lämpenee kuullessaan vaimon sanovan: Sinä teet minut onnelliseksi. Miehet haluavat olla varmoja siitä, että he toimivat oikein.

Miehet

1. Pidä vaimosi kädestä kiinni

Kädestä kiinni pitäminen tuntuu yksinkertaiselta eleeltä, mutta lähes kaikki naiset ilmoittivat sen merkitsevän heille paljon. Kädestä kiinni pitäminen viestii naisille, että parisuhteessa on kaikki hyvin.

2. Lähetä hänelle viesti, että ajattelet häntä

Ensi kerralla tarkistaessasi puhelimesta urheilutuloksia, lähetä vaimollesi viesti, että ajattelet häntä. Se viestii hänelle sinun ajattelevan häntä kiireenkin keskellä.

3. Kosketa vaimoasi julkisesti

Ollessasi syömässä vaimosi kanssa ystävien seurassa, laita kätesi vaimosi ympärille tai polven päälle. Lähes kaikki naiset paljastivat rakastavansa elettä.

4. Kerro hänelle, että hän on kaunis

Älä koskaan oleta, että vaimosi tietää sinun pitävän häntä kauniina. Naisista on mukava kuulla kehuja, mutta erityisesti oman miehen kehut merkitsevät heille paljon.

5. Älä vedä itseäsi pois vaimosi läheltä

On aikoja, jolloin saatat tarvita enemmän tilaa itsellesi. Kannattaa kuitenkin olla varovainen kuinka pitkälle menee. Tunteesi eivät vaikuta vain sinuun, vaan ne voivat luoda helposti vaimollesi epävarmoja tunteita.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat