Koskettava sarjakuva leviää netissä: Särkynytkin sydän voi parantua

11.03.2014 07:45 - Rea Tallgren

Joskus tuntuu, ettei rakkaudelle kannata edes antaa mahdollisuutta, sillä omaa sydäntään haluaa suojella särkymiseltä. Kaunis sarjakuva muistuttaa kuitenkin, miksi on tärkeää avata sydämensä.

C. S. Lewisin sanoihin perustuva sarjakuva kertoo siitä, miltä tuntuu, kun oma sydän särkyy. Kun tuntuu siltä, että kaikki muut ympärillä löytävät onnen ja kuinka tuntuu, että omalla kohdalla se on mahdotonta.

Moni tekee tuolloin sen, mitä kokee helpoimmaksi. He suojelevat sydäntään, koska eivät halua sen särkyvän enää koskaan. He pistävät sydämensä piiloon - ja pitävät visusti kiinni avaimesta sydämeensä.

Suurimmalle osalle ihmisistä löytyy kuitenkin jossain vaiheessa se ihminen, joka haluaa pitää sydämestämme huolta, eikä loukkaisi meitä koskaan. Niinpä onkin tärkeää pitää avain sydämeensä tallessa - muutenhan sitä ei ole mahdollista enää ikinä antaa kenellekään.

Kaunis, netissä leviävä sarjakuva muistuttaa, että särkynyt ja tyhjäksi rutistettu sydänkin on mahdollista korjata - kun tarpeeksi hellä ja rakastava ihminen tulee vastaan. Sarjakuvan voit katsoa tästä.

Lähde: The Bounded Spirit

Kilpailut

Uusimmat