Paranna särkynyt sydän oikein - 4 asiaa, joita ei eron jälkeen kannata tehdä

14.03.2014 21:15 - Reija Saarinen

Ero on aina ikävä asia, mutta onneksi siitäkin selviää.

Ero ei ole helppo asia kenellekään, mutta onneksi siitäkin pääsee yli, kunhan muistaa sen, että elämä jatkuu. Muutamat viikot ovat ehkäpä ne kaikkein karmeimmat, sen jälkeen alkaa helpottaa. Alla muutama asia, joita ei kannata tehdä, ainakaan ensimmäisenä eron jälkeen, sillä nämä asiat vain satuttavat enemmän.

1. Älä panikoi

Usein erotilanteessa mielen saattaa vallata ajatus siitä, oliko tämä viimeinen mahdollisuuteni rakkauteen. Moiset ajatukset kannattaa kuitenkin unohtaa, sillä ne saattavat saada sinut soittelemaan läpi vanhoja heilojasi. Anna siis surulle aikaa ja ole valmis kohtaamaan uusi tulevaisuus. Kohdallesi osuus varmasti rakkautta.

2. Älä käytä ystäviä hyväksesi

Eron hetkellä ystävien tuki ja turva on kaikki kaikessa. Anna heidän lohduttaa ja auttaa, mutta älä missään nimessä käytä heidän rakkauttaan hyväksesi. Muista, että he ovat ystäviä myös hyvinä hetkinä, joten älä unohda heitä heti kun aurinko alkaa taas paistaa.

3. Älä hemmottele itseäsi liikaa

Erotilanteessa tulee helposti mieleen, että itseään voi hemmotella vaateilla ja herkuilla. Pieni hemmottelu toki on paikallaan, mutta sekin voi helposti riistäytyä käsistä. Älä siis helpota suruasi tavaroilla, sillä totuus on, että suru on surettava jossain vaiheessa.

4. Älä kiduta itseäsi

Älä mene illalliselle ravintolaan, jossa kävitte ensimmäisillä treffeillänne. Älä myöskään käy läpi valokuvia teistä kahdesta nyyhkylauluja kuunnellen. Pistä itsesi sen sijaan tilanteisiin, jotka kohottavat mielialaasi. Tee asioita joista nautit, mutta älä kuitenkaan unohda käydä tunteitasi läpi. Ne on kohdattava ennemmin tai myöhemmin.

Aiemmin olemme kertoneet merkeistä, joista voi päätellä sen, pelkääkö mies sitoutumista. Jutun voit lukea täältä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat