Millainen sinä olet parisuhteessa? 4 erilaista naistyyppiä

04.04.2014 15:45 - Senni Loikala

Uutuuskirja jakaa naiset neljään eri tyyppiin ja kertoo, millaisten asioiden kanssa he kamppailevat rakkauselämässään.

Jokaisessa ihmisessä on niin naisellisia kuin maskuliinisiakin piirteitä. Jennifer Granger käsittelee uudessa, Feminine Lost -kirjassaan, kuinka nämä piirteet vaikuttuvat naisten pitkäaikaisiin parisuhteisiin. Omien, sekä miehisten että naisellisten, piirteidensä hyväksyminen on kirjailijan mukaan tärkeää myös parisuhteessa.

Granger jakaa naiset karkeasti neljään tyyppiin. Tunnistatko itsesi jostakin alla olevasta naistyypistä, vai sekoittuvatko kategorioiden rajat kohdallasi?

NEITOPERHONEN

Tämän naistyypin naiset arvostavat vanhanaikaisia miesten ja naisten rooleja ja ovat valmiita jättämään työnteon miehelle. Neitoperhosille miesseura on tärkeää ja sitä täytyy olla. Kumppanin valintaan vaikuttaa myös sulhoehdokkaan pankkitili. Toisinaan neitoperhoset kaipaavat kumppania, joka pitäisi heistä huolta. Huolenpito ei aina kuitenkaan ole vastavuoroista.

Neitoperhosten varjopuolena on monesti pinnallisuus.

ANDRO

Tämän naistyypin määrätietoiset leidit tekevät paljon töitä, jotta he saavuttaisivat haluamansa. He tahtovat saada valtaa, jota he osaavat käyttää usein hyvin. Vastuunotto onkin andro-tyypin naisille tärkeä asia, eivätkä he pelkää ottaa myöskään riskejä.

Varjopuolena saattaa olla taipumus muiden pomottelemiseen.

PUUMA

Tämän naistyypin eräänä tunnusmerkkinä on itsenäisyyden arvostaminen. Puumanaiset ovat usein varakkaita ja heidän taloutensa on kunnossa. Ihmissuhdemaailmassa he kuitenkin kaipaavat itseään nuorempaa seuraa, mikä saattaa johtua heidän korostuneesta suhteestaan nuoruuteensa ja ylipäänsä menneisyyteensä.

Toisaalta puumanainen saa voimaa suhteestaan nuorempaan mieheen.

TYÖMYYRÄ

Nämä naiset paiskivat töitä joskus jopa liikaa. Heidän kalenterinsa ovat lähestulkoon aina täynnä merkintöjä, mutta he ovat tottuneet valtavaan työmääräänsä. He myös tahtovat aina auttaa muita. Parisuhteessa työmäärät ovat usein luottavaisia ja lojaaleja.

Työmyyrä-tyyppiin kuuluvat naiset ovat todella fiksuja, mikä saattaa joskus jopa kääntyä itseään vastaan miesmaailmassa. Yhdysvaltain presidentin vaimo, Michelle Obama, on hyvä esimerkki viisaasta ja paljon töitä tekevästä työmyyrä-naisesta.

Täydentävätkö vastakohtaiset kumppanit todella toisiaan? Pääset tarkistamaan vastauksen aiemmasta uutisestamme täältä.

Lähde: news.com.au

Kilpailut

Uusimmat