Oliko tuo flirttiä? 10 merkkiä, jotka kertovat kiinnostuksesta

08.04.2014 21:45 - Heli Thoren

Suloinen hymy, viipyilevä katse... Jos arvuuttelet, flirttaillaanko kanssasi, tarkista alla oleva lista.

Kokosimme yhteen 10 flirttitapaa, jotka ovat selvä merkki, että sinusta ollaan kiinnostuneita:

1. Suloinen hymy

Jos mies katsoo sinua ja hymyilee, ole tilanteen tasalla. Varsinkin, jos mies teke näin muutaman kerran kohtaamisenne aikana, on kyseessä selvä flirttiliike. Kyseessä saattaa olla keino viestittää, että mies on kiinnostunut, mutta ei itse uskalla lähestyä sinua. Jos hän herättää sinunkin kiinnostuksesi, mene juttelemaan hänen kanssaan. Tai hymyile vähintääkin takaisin, jolloin mies uskaltautuu rohkeammin juttusillesi.

2. Punastuminen

Ujot miehet eivät välttämättä ole flirttikuninkaita, vaikka heistä olisikin ihanaksi kumppaniksi. Usein ujot miehet saattavat punastua flirttaillessaan kanssasi tai jo pelkästään ollessaan samassa tilassa kanssasi. Punastuminen on selvä merkki kiinnostuksesta.

3. Katse

Miehet katsovat naisia toki muutenkin kuin flirttimielessä, joten tämän eleen kanssa tulee olla tarkkana, ettet tee vääriä tulkintoja. Jos mies katsoo sinua pitkään ja toistuvasti, saattaa kyseessä olla hienovarainen flirtti.

4. Matkiminen

Joskus mies saattaa tahattomasti toistaa eleitä, joita kiinnostava nainen tekee. Tämä saattaa myös olla hienovarainen merkki kiinnostuksesta. Jos vaikka harot hiuksia, ja mies toistaa tämän perässäsi, saattaa se olla merkki orastavasta kiinnostuksesta.

5. Kädet lanteilla

Jos mies seisoo kädet lanteilla (ehkä jopa peukalot vyön lenkkeihin työnnettyinä), tämä saattaa tarkoittaa, että hän on sinusta kiinnostunut. Jos mies vielä lisää tähän pitkän katseen, on kiinostus selvä.

6. Pienet kosketukset

Pyrkiikö mies koskemaan sinua puhuessaan, vaikka vain vähäsen? Käsivarren hipaisu, käden selälle laitto ja tämän kaltaiset pienet eleet ovat usein merkki kiinnostuksesta.

7. Pään asento

Pitääkö mies päätä paikallaan kohti sinua? Tämä voi tarkoittaa sitä, että mies on todella hyvä kuuntelemaan sinua tai sitä, että hän on kiinnostunut. Jos mies pitää päätään suunnattuna kohti sinua kiinteästi, tarkkaile miestä lisää. Hän taitaa olla kiinnostunut sinusta.

8. Pupillien laajeneminen

Yksi psykologinen reaktio ihastuessa on pupillien laajeneminen. Tarkkaile siis pupilleja, kun selvität, onko mies kiinnostunut sinusta. Jos ne laajenevat, kun hän katsoo sinua, on se merkki orastavasta ihastuksesta.

9. Kulmakarvat

Myös kulmakarvat elävät ihastuneella omaa elämäänsä, joten niidenkin liikkeitä kannattaa tarkkailla. Jos kulmakarvat nousevat, kun mies puhuu kanssasi, saattaa se olla merkki ihastuksesta.

10. Hermostunut liikehdintä

Jos mies on hermostuneen oloinen seurassasi, liikehtii hermostuneesti tai jopa hieman änkyttää puhuessaan, on hän todennäköisesti kiinnostunut sinusta romanttisessa mielessä. Hermostuneisuus on automaattinen reaktio pelkoon, pelkoon siitä, että tilanne ei etene niin kuin kaksilahkeinen haaveilee.


Minkälainen flirttailu johtaa seksiin? Lue täällä.

Lähde: Womanitely.com

Kilpailut

Uusimmat