7 syytä rakastua eronneeseen mieheen

19.05.2014 23:15 - Senni Loikala

Jarrutatko rakastumista "kakkoskierroksella" olevaan mieheen tai naiseen? Lue seitsemän perustelua, miksi kannattaa antaa mahdollisuus.

Mikäli kummatkin ovat vapaina deittimarkkinoilla, luulisi menneiden suhteiden olevan historiaa. Siitä huolimatta eronneen treffikumppanin päättynyt avio-onni voi mietityttää. Alla seitsemän perustelua, miksi rakastua eronneeseen:

Ei sitoutumiskammoa

Jos toisella on takanaan avioliitto, on todennäköistä, että hän pystyy sitoutumaan parisuhteeseen. Riski siihen, että kärsit päättämättömästä ja sinkkuelämän villejä etuuksiaan kiinni pitävästä kumppanista, vähenee. Vaikka suhde ei entisen puolison kanssa toiminut, edessäsi voi seistä sinun elämäsi mies tai nainen.

Ei pilvilinnoja

Eronnut ihminen tietää muita todennäköisemmin, mitä tahtoo suhteestaan. Hän voi hyvässä tapauksessa olla luotettavampi kumppani kuin ikisinkku. Kun toinen on elänyt arkea avioliitossa, ovat epärealistiset odotukset parisuhteelta kadonneet.

Ei lapsikammoa

Mikäli toisella on lapsia menneestä liitostaan, pääset näkemään hänestä aivan uudenlaisia puolia. Hänessä on todennäköisesti hellyyttä ja pehmeitä puolia, sillä kukapa ei muksujaan rakastaisi.

Ei puhumattomuutta

Eron jälkeen monet ihmiset arvostavat aiempaa enemmän hyvää kommunikaatiota. Voit olla melko varma, ettei uusi kumppani katoa ensimmäisen riidan jälkeen kuin tuhka tuuleen. Eronnut ihminen on usein tosissaan parisuhteissaan myös jatkossa.

Ei kokemattomuutta

Kokemus näkyy eronneen ihmisen kohdalla muuallakin kuin makuuhuoneessa. Kun toinen on elänyt läpi yhden tai useamman vakavan ihmissuhteen, on elämänkokemusta väistämättä kertynyt. Sillä on merkittävä vaikutus siihen, miten hän ajattelee ja tuntee.

Ei piittaamattomuutta

Naimisissa olleet ihmiset ovat usein oppineet ajattelemaan myös muita ihmisiä kuin itseään. Moni sinkku puolestaan vasta opettelee toisen huomioimista, mutta eronneen kohdalla taidon uskoisi jo olevan hanskassa.

Ei paatuneisuutta

Kun tapaat kiinnostavan, eronneen ihmisen, joka etsii seuraa tositarkoituksella, voit olla melko varma hänen uskovan yhä rakkauteen. Vaikka takana on pettymyksiä, hän on valmis uusiin, vielä parempiin seikkailuihin.

Tiedätkö, mikä pilaa tutkitusti ensitreffit, joiden aikana syödään? Vältä moka lukemalla vastaus täältä.

Lähde: The Stir

Suosittelemme

Uusimmat