Seksi avioliitossa on parhaimmillaan mieletöntä: Avioparit paljastavat salaisuutensa

23.05.2014 17:15 - Heli Thoren

Kiihkeiden hetkien ei tarvitse loppua avioliittoon. Parhaimmillaan seksi paranee vuosi vuodelta.

Whisper-applikaatio takaa sen, että mitä tahansa omia salaisuuksiaan voi jakaa muiden kanssa ilman, että kuka tunnistaa kenestä on kyse. Whisper-palveluun ovat kuiskanneet salaisuutensa myös avioparit, joiden seksielämä on kaikkea muuta kuin kuivaa. Moni pelkää, että kiihkeät hetket päättyvät papin aameneen, mutta niin ei todella tarvitse olla. Parhaimmillaan seksielämä paranee paranemistaan naimisiin mennessä. Ainakin, jos näihin miehiin ja naisiin on uskominen:

"Ystäväni ajattelevat, että minä ja mieheni harrastamme liikaa seksiä. Totuus on, että teemme sitä usein ja siitä on tullut aina vain parempaa."

"Eilen annoin miehelleni suuseksiä, kun olimme ajamassa kotiin. Pysähdyimme parkkipaikalle talomme taakse. Emme jaksaneet odottaa kotiin asti."

"Mieheni ja minä vietimme koko viikonlopun sängyssä seksiä harrastaen. Vaginani inhoaa minua nyt, mutta se oli sen arvoista."

"Joskus mieheni ja minä harrastimme seksiä seitsemän kertaa saman päivän aikana."

"Sain mitä upeinta seksiä mieheltäni eilen. Hän todella tietää, mikä saa minut nauttimaan."

"Mieheni ja minä harrastamme edelleen tajuttoman kuumaa seksiä. Rakastan häntä."

"Vaimoni ja minä harrastimme eilen ensimmäistä kertaa seksiä autossa parkkipaikalla. Olemme olleet naimisissa 11 vuotta."

"Olen ollut puoli vuotta työkomennuksella. Vaimoni ja minä aiomme vetää helvetinmoisen seksimaratonin kotiin palattuani."

"Yhdentoista yhteisen vuoden jälkeen mieheni antaa minun vihdoin ottaa kuvia, kun harrastamme seksiä."

"Mieheni ja minä omistamme pienen motellin, jossa on 64 huonetta. Se on unelmamme. Olemme harrastaneet jokaisessa huoneessa seksiä ainakin viisi kertaa."

"Harrastin seksiä vaimoni kanssa viisi kertaa neljän päivän aikana. Paras asia seksillemme oli minulle tehty sterilisaatio."

"Viimeinkin työpäivä on tehty ja pääsen kotiin rakastelemaan vaimoni kanssa."

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat