5 ihmistä joiden kanssa ei ikinä pitäisi mennä sänkyyn

23.05.2014 19:15 -

Seksinnälkä voi joskus nousta niin korkeaksi, että melkein kuka tahansa käy silloin kumppaniksi. Kaikkia peiton heiluttamiseen tarjoutuvia ihmisiä ei kuitenkaan kannata kokeilla.

Meillä kaikilla on kuivia kausia, sellaisia hetkiä, jolloin ei makuuhuoneessa tapahdu mitään muuta kuin nukkumista. Tällaiset kaudet ovat normaaleja, ja meistä jokainen on varmasti kokenut niitä. Kuivan kauden keskellä saattaa tulla mieliteko seksiin, ja sitä saattaa miettiä jopa sellaisia seksikumppanivaihtoehtoja, jotka eivät tarkemmin ajateltuna ole kuitenkaan se paras idea.

Alla lista sellaisista ihmisistä, joiden kanssa ei todellakaan kannata mennä sänkyyn, vaikka olisi kuinka puutteessa tahansa.

Ystävä

Siinä, että sinulla on panokaveri, ei ole mitään vikaa, mutta jos aiot harrastaa seksiä platonisen ystäväsi kanssa, kannattaa miettiä uudestaan. Seksin harrastaminen hyvän kaverin kanssa sekoittaa yleensä ystävyyden, ja voit olla varma, että ystävyys sellaisena kuin sen muistat, on mennyttä.

Kämppäkaveri

Seksi kämppiksen kanssa voi olla helppo vaihtoehto silloin kun laiskuus iskee. Tämä saattaa vaikeuttaa kuitenkin huomattavasti koti-oloihisi. Koti on pyhättö, johon on mukava tulla töiden tai koulun jälkeen, ja paneskelu kämppiksen kanssa ei yleensä helpota tilannetta kotona.

Työkaveri

Jos treffirintamalla on hiljaista, saattaa sinulla kuitenkin olla työ johon paneutua kokonaisvaltaisesti. Seksi työkaverin kanssa voi olla taas se helppo vaihtoehto, mutta seuraukset siitä saattavat olla tuhoisat. Henkilöstöosastolla saattaa myös olla sanottavansa työkavereiden suhteista.

Maksullinen seura

Kun kuiva kausi on jatkunut tarpeeksi pitkään, voi ajatukset liitää niinkin korkealla, että ajattelet maksullisen seksin olevan helppo ja hyvä ratkaisu ongelmaasi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kun kerran olet ylittänyt sen rajan, ei siitä ole paluuta. Muista, että parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia.

Täysi mitäänsanomattomuus

Heikolla hetkellä voi tulla sellainen olo, että kuka tahansa on kelvollinen seksikumppani, jopa sellainen ihminen, jota et arvosta laisinkaan. Harvoin on hyvä idea harrastaa seksiä vähiten arvostamasi ihmisen kanssa.

Uutisoimme aikaisemmin ammateista, joissa todennäköisemmin päätyy sänkyyn työkaverin kanssa. Jutun pääset lukemaan tästä.

Lähde: GuyCode/mtv.com

Kilpailut

Uusimmat