Ei se väärin ole: Viisi seksifetissiä, jotka ovat yleisempiä kuin uskoitkaan

30.05.2014 20:45 -

Men's Health -lehti listasi viisi seksuaalista fetissiä, jotka kutkuttavat ihmisiä enemmän kuin arvaisi.

Joissakin parisuhteissa seksi hoidetaan valkoiset sukat jalassa lähetyssaarnaaja-asennossa, toisissa herätään aamulla sänkyyn kahlittuna öisten leikkien jäljiltä. Kukin tyylillään. Men's Health -lehti selvitti, mitkä viisi seksifetissiä ovat yleisempiä kuin oletetaan.

1. Kenkäfetissi

Joka viides nainen on enemmän innoissaan uudesta kenkäparistaan kuin rakastajastaan. Miehet ovat kuitenkin ne, jotka useammin syttyvät kengistä makuuhuoneessa. Korkokengät yhdistetään alitajuisesti menestyviin, jopa aggressiivisiin naisiin ja tämä kiihottaa kyseisen fetissin omaavia sankareita.

2. Jalkafetissi

Tuoreen tutkimuksen mukaan, ehkä hieman yllättäenkin, jalkaterä ja varpaat koettiin kaikkein kiihottavimmiksi ruumiinosiksi. Tämä selittyy sillä, että jalkapöydän hyväily koettiin nöyränä eleenä: "En ole tarpeeksi arvokas koskemaan muuta vartaloasi." Vaihtoehtoisesti se saattaa johtua siitä, että lapsena monet ovat kosketuksissa nimenomaan varpaisiinsa muiden ruumiinosien sijasta.

3. Takapuolifetissi

Tämä fetissi on yleisin, koska etenkin miehet kiinnittävät paljon huomiota juuri takapuolen muotoon naisessa. Huomattavaa fetississä on kuitenkin se, että eri ihmisillä on erilainen käsitys siitä, millainen takapuoli on kiihottava: jotkut pitävät kiinteästä ja treenatusta, toiset taas isommasta ja pyöreämmästä. Ihmiset tuntevat luonnollista vetoa takapuoliin, niin miehet kuin naisetkin. Ei ole sattumaa, että doggy style -asento seksissä on yleensä mieluisa molemmille sukupuolille.

4. Bondage - eli sitomisfetissi

Jos olet auktoriteettihahmo perheessä tai työpaikalla, saatat kokea nautinnolliseksi sen, että sinut sidotaan makuuhuoneessa. Ihmiset haluavat usein makuuhuoneessa toteuttaa sellaisia kokemuksia, joihin muualla ei ole mahdollisuutta. Jotkut psykologit tosin ovat sitä mieltä, että sitomisfantasiat yhdistetään ihmisen mielessä nahkaan, johon ihmiset tuntevat alitajuista vetoa.

5. Seksin katselu

Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan kymmenen prosenttia miehistä kertoi katselleensa salaa toisten ihmisten harrastavan seksiä. Mistä tämä sitten johtuu? Lapsena seksistä ei puhuta juurikaan, vaan siitä muodostuu tabu, herättäen uteliaisuuden, joka on tallella vielä aikuisena.

Aiemmin uutisoimme suomalaisten naisten treffitarinoista. Lue viihdyttävät tarinat täältä.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat