Vetovoimaa on vaikea selittää: 7 loistavaa syytä deittailla muusikkoa

12.06.2014 15:48 - Minna Talstila

Muusikon deittailemiseen on monta hyvää syytä aina ilmaisista keikkalipuista muuttoautoon.

Eräs kysymys on pyörinyt ihmisten mielissä jo vuosikymmeniä: miksi muusikot ovat niin puoleensavetäviä? Miksi heitä palvotaan sotajumalien lailla? 

Monesti ajatellaan, että muusikon kanssa seurusteleminen on riskialtista. Riitaa saattaa syntyä epäsäännöllisissä työajoista ja pitkissä kiertueista, perässä juoksevista fanilaumoista puhumattakaan. 

On kuitenkin olemassa myös paljon syitä, miksi muusikon deittaileminen on kannattavaa. Tässä niistä parhaimmat. 

1. Hän kirjoittaa sinulle kappaleita

Mikä voisi olla sen ihanampaa kuin kuunnella kappaletta, jonka oma kulta on tehnyt varta vasten sinulle? Kokemuksen kruunaa keikka, jonka aikana koko muulle yleisölle tulee selväksi, kenelle artisti lyriikkansa omistaa. 

2. Pääset backstagelle

Jos muusikkokultasi tunnetaan, ei sinun tarvitse pahemmin enää jonotella keikoille. Hyödyt siis itsekin hänen työstään astelemalla tähden lailla VIP-puolelle ja backstagelle. 

3. Hänellä on herkkä puolensa

Niin kuin taiteilijat yleensä, ovat myös muusikot monesti herkkiä. Tai ainakin heillä on edes jonkinnäköinen herkkä puoli, jonka ansiosta voitte keskustella henkeviä ja parantaa maailmaa. 

4. Voitte laulaa duettona

Jos sinullakin on musiikillisia taipumuksia, voitte yhdistää luovuutenne ja laulaa yhdessä. Herkistäisitte kuuntelijat takuuvarmasti. 

5. Sinun ei tarvitse vuokrata muuttoautoa

Jos sinulla on muutto edessä, rientää muusikkokulta heti apuun tila-autonsa tai jopa pakettiautonsa kanssa. Soittimien kuljettamiseen kun tarvitsee yleensä paljon tilaa.

6. Hän sivistää sinua uudella musiikilla

Muusikon soittolistalta löytyy todennäköisesti tuhansia kappaleita. Jos siis kaipaat päivitystä omaan listaasi, muusikkoheila auttaa sinua varmasti.

7. Hän on taitava käsistään

Olipa kultasi pianisti, kitaristi tai torvensoittaja, on hän varmasti taitava käsistään. Siitä voi olla hyötyä niin kodin askareissa kuin makuuhuoneessakin.

Onko muusikkosi eronnut kertaalleen? Uutisoimme aiemmin loistavista syistä rakastua eronneeseen treffikumppaniin. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat