Vältä näitä: Arkiset tavat, jotka sammuttavat suhteen kipinän

13.06.2014 13:32 - Heli Thoren

Pitkässä suhteessa arki saattaa ulottaa lonkeronsa myös sinne, jonne niitä ei haluta. Muista nämä, kun haluat säilyttää romantiikan suhteessaanne.

Arki astuu jokaiseen suhteeseen joka tapauksessa, mutta sen tekemiä tuhoja voi onneksi ehkäistä oikeilla liikkeillä. Vältä näitä tapoja, jotka voivat olla suhteen kipinän kannalta kohtalokkaita:

Likaiset sukat

Likaisten pyykkien ripotteleminen ympäri asuntoa ei varmasti kiihota ketään. Vaikka likaisista sukista on tullut suhteessa jo käsite, ei niiden välttely ole ollenkaan liioittelua. Kuljettakaa likaiset pyykit pyykkikoriin. Se on pieni teko, jolla on suuri vaikutus.

Iltarutiinit

Etenkin lapsiperheissä illat ovat sitä aikaa, jolloin vanhemmilla on aikaa olla helliä toisilleen. Läheisyys ja seksi jäävät kuitenkin haaveiksi, jos vanhemmat menevät nukkumaan eri aikaan. Pyrkikää siis painumaan peiton alle samaan aikaan. Näin voitte edes nukahtaa suloisesti sylikkäin, vaikka ette intoutuisikaan tekemään muuta.

Jakakaa iltatoimet

Jotta jaksatte panostaa myös suhteeseen ja seksiin, ei uupunut ja stressaantunut mieli ole puuhalle otollisin. Jakakaa siis iltarutiinit niin, ettei kumpikaan ole aivan loppu iltaisin. Ei kannata myöskään odottaa, että seksuaalinen lataus roihahtaisi hetkessä - antakaa sille aikaa. Kosketelkaa toisianne, juokaa lasi viiniä, jutelkaa mukavia. Rentoutunut mieli on parempi pohja myös tuhmille ajatuksille.

Älä pidä toista itsestäänselvänä

Jos miehesi tapoihin kuuluu pitää huolta pyykinpesusta ja pöydän kattamisesta, älä ala pitää hänen toimiaan itsestäänselvinä. Se on varma tapa ajaa romantiikka ulos suhteestanne. Katso rakastasi ja hänen tekojaan kiitollisena. Ne ajatukset näkyvät hyvänä henkenä ja myös romanttisina mietteinä arjessanne.


81 vuotta yhdessä ollut pari kertoo suhteensa salaisuuden. Lue siitä lisää täällä.


Lähde: Familyshare.com

Kilpailut

Uusimmat