Onnellisesti naimisissa olevat paljastavat: 12 asiaa, joita tarvitaan hyvään liittoon

24.06.2014 12:52 - Heli Thoren

Luottamusta, kunnioitusta, iloa... Onnellisesti naimississa olevilta kysyttiin, mikä tekee hyvän liiton. Näin he vastasivat.

Avioliitto toimii, kun sitä hoidetaan huolella. Jotta liitosta nauttivat molemmat osapuolet, on syytä pitää kaksitoista tärkeää seikkaa mielessä. Haastatteluiden perusteella onnellisesti naimisissa olevat kertoivat, mikä heidän liitossaan on hyvää:

1. Luottamus

"Me luotamme toisiimme täysillä. Elän juuri sellaisessa liitossa, josta olen aina haaveillut."

2. Hyvästä energiaa pahojen päivien varalle

"Me olemme olleet naimisissa 19 vuotta. Olen edelleen naimisissa, koska kunnioitan häntä ja hän ollut rinnallani myös vaikeina aikoina. Hänen ystävyytensä ei koskaan lakannut olemasta."

3. Kunnioitus

"Olemme olleet 39 vuotta naimisissa. Ai miksi? Siksi, että vatsaani tulee edelleen lämmin tunne, kun kuulen hänen auton kaartavan pihaan. Hän on aina kunnioittanut minua suuresti."

4. Rehellisyys

"Hän tukee minua ja potkii myös tarvittaessa persauksille. Hän kestää perheeni riitoja ja tuo minulle jäätelöä. Mieheni antaa minulle halauksia ja on uskomaton sängyssä."

5. Ilo pienistä asioista

"Juuri hänen kanssaan haluan viettää eniten aikaa, oli sitten kyse leffasta, ulkona syömisestä tai television katsomisesta. Ja hän ajattelee samoin minusta - se on mahtavaa! Tiedän, että olemme aina toistemme tukena."

6. Arvostus toisen eroja kohtaan

"Naimisissa oleminen on ihanaa. Me olemme vaimoni kanssa toistemme vastakohdat. Yhdessä olemme kuin supersankari, voittamattomia."

7. Riitelyä rehdisti

"Mieheni ei ikinä loukkaa minua, ei edes riidellessä. On tärkeää, että riidan jälkeen voi sanoa: rakastan sinua."

8. Arkikin on hauskaa

"Kaikkein tärkein asia suhteessamme on se, että rakastamme olla toistemme kanssa. Saamme toisemme nauramaan. Voimme olla tekemättä mitään, ja silti meillä on hauskaa."

9. Kannustamista

"Olemme olleet naimisissa 25 vuotta. Hän on suuri luonnon voima. Naiseni tekee kaikkea, laulaa kuin enkeli, tanssii, kokkaa, sekoittaa sementtiä, hoitaa puutarhaa ja hoitaa omaa hostelliaan. Hän on niin elossa. Kun hän tulee huoneeseen, hänen iloisuutensa valaisee sen."

10. Rakkautta toisten vikojakin kohtaan

"Hän teki minusta kokonaisen miehen, vaikka olin ihan hirveä. Hän antoi minun tehdä virheitä, eikä vihannut minua niiden vuoksi. Hän rakastaa minua enemmän kuin kukaan koskaan ennen. Hän on tehnyt minusta kokonaisen."

11. Onnekas olo toisesta

"Mieheni on upein ihminen, kenet olen koskaan tuntenut. Tekisin mitä vain hänen vuokseen. Me teemme toisemme naurettavan onnellisiksi. Me pelaamme videopelejä, menemme kiipeilemään yhdessä, laitamme ruokaa, ihan kaikkea mahdollista. Toisinaan en voi uskoa, miten onnekas olenkaan, kun suhde tuntuu näin hyvältä ja kevyeltä."

12. Syvää sitoutumista

Vammaannuin muutama vuosi sitten ja kaikki jäi mieheni harteille pitkäksi ajaksi. Hän teki kaiken ja hoiti vielä minuakin. Hän on uskomaton mies ja ihailen häntä suuresti."


80 vuotta naimisissa ollut pariskunta paljastaa onnellisuutensa salaisuuden. Lue lisää täällä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat