Onko fantasia kimppakivasta järkevää toteuttaa parisuhteessa? 6 asiaa, jotka kannattaa tietää

24.06.2014 18:24 - Senni Loikala

Ennen kuin makuuhuoneeseen päästää kolmannen henkilön, kannattaa käydä tietyt asiat kumppanin kanssa läpi.

Kuulostaako ajatus kolmannesta henkilöstä sinun ja kumppanisi vällyjen välissä kiinnostavalta vai lähinnä inhottavalta? Kimppakiva voi parhaimmillaan saada seksielämänne kutkuttavaksi, mutta myös sudenkuoppaan tipahtaminen on mahdollista.

Women's Health -lehti selvitti, miten kolmen kaupan makuuhuoneessa voi saada toimimaan.

1) Hyvä seksi ei aina ole spontaania. Suunnitelmallisuus onkin tärkeää, mikäli harkitsette kolmannen osapuolen kutsumista mukaan lemmenleikkeihin. On hyvä keskustella avoimesti fantasioistaan ja odotuksistaan. Kannattaa muistaa, että kimppakiva tuskin pelastaa, jos suhteessa menee huonosti.

2) Jotta vältytte loukkaantuneilta mieliltä tai pahemmilta karikoilta suhteessanne, on tärkeää tietää uuden aluevaltauksen rajoitukset. Monet eivät esimerkiksi tahdo, että kumppani ja kolmas osapuoli suutelisivat keskenään. Kuka saa koskea ja minne saa koskea? Milloin vaihdot tehdään aktin aikana? Puikaa kaikki sellaiset asiat etukäteen, mitkä voisivat saada mustasukkaiseksi ja loukata toista.

3) Ennen kuin ryhtyy toteuttamaan fantasioita, kannattaa niitä tutkia vielä kahden kesken. Voitte esimerkiksi roolileikkien avulla kuvitella, että harrastaisi seksiä jonkun toisen kanssa. Osa pariskunnista saattaa kokea sen riittäväksi.

4) Jos päätätte toteuttaa suunnitelmanne, kannattaa mukaan valita kolmas osapuoli huolella. Hyvän ystävän pyytäminen mukaan ei välttämättä ole paras vaihtoehto, vaikka se voisi aluksi siltä tuntuakin. Turvallisinta voi olla valita ihminen, jonka kanssa ette ole liian läheisiä.

5) Aktin aikana miehen kannattaa vaihtaa kondomia, mikäli uusi tulokas makuuhuoneeseen on toinen nainen. Kannattaa myös uskaltaa vetäytyä tilanteesta missä vaiheessa hyvänsä, mikäli se ei tunnu hyvältä.

6) Ennen kuin päästätte kolmatta osapuolta makuuhuoneeseenne, kannattaa molempien olla täysin varmoja siitä, että todella on valmis kolmenkivaan.

Uutisoimme aiemmin kymmenestä yllättävästä seksifaktasta. Mittaa seksitietoutesi täällä.

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat