Viisi asiaa, joista nainen valehtelee miehelle suhteen alussa

15.07.2014 14:40 -

Men's Health -lehti selvitti valheita, joita nainen kertoo miehelle heidän ensitapaamisensa jälkeen.

Suhteen alku on aina huumaavaa aikaa, jolloin toinen ihminen vaikuttaa olevan ihanin olento maan päällä. Sitä hän saattaakin olla, mutta rehellinen hän ei ole. Men's Health -lehti julkaisi valheita, joita naiset kertovat miehille suhteen alkuvaiheessa. Katso alta olevasta listasta kuulostaako tutulta.

1. Olen mieletön urheilufani.

Monet naiset toki seuraavat urheilua siinä missä miehetkin, mutta loput vain teeskentelevät pitävänsä mielenkiintoisena sitä, että joukko hikisiä miehiä juoksee nahkakuulan perässä. Suhde-expertti Christie Hartman kertoo, että jotkut naiset uskovat miesten menettävän mielenkiintonsa naiseen, jos he rakastavat eri asioita kuin mies.

2. Kyllä, minäkin haluan edetä hitaasti suhteessa.

Totta kai jokainen arvostaa omaa tilaansa, mutta nainen ei ehkä ihan niin hitaasti halua edetä kuin miehelle väittää. Psykologi Barbara Greenberg sanoo, että jotkut naiset ottavat miesten halun edetä hitaasti, välinpitämättömyytenä.

3. Aina tekee mieli.

Ei tee. Suhteen alkuvaiheessa seksiä riittää, mutta seksiterapeutti Jane Greerin mukaan monet naiset eivät halua pahoittaa miehensä mieltä, joten suostuvat seksiin, vaikka juuri sillä hetkellä ei mieli tekisikään.

4. Ihan mahtavaa, että niin moni kavereistasi on naispuolisia.

Joku saattaa olettaa, että naisesta on hienoa jos miehen ystävät ovat naispuolisia, koska mies "ymmärtää" silloin enemmän naisia. Todellisuudessa kateellisuus vie voiton. Greenbergin mukaan pienimuotoinen kateellisuus on täysin normaalia kyseisessä tilanteessa.

5. En ole enää vihainen.

Vaikka riita olisi käsitelty miehen mielestä loppuun, niin todellisuudessa riita on ohi silloin, kun nainen niin päättää. Riitaan saatetaan myös palata myöhemmin, kun mies ei sitä ollenkaan osaa odottaa.

Aiemmin uutisoimme asioista, joita ei kannata sanoa naiselle, joka ei halua naimisiin. Lue juttu tästä.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat