Mies, syyllistytkö yleisimpiin virheisiin naisten kanssa?

20.07.2014 21:15 - Minna Talstila

Jos sinua ei ole juuri lykästänyt naisrintamalla, saattaa syy olla esimerkiksi  flirttailutavoissasi.

Onko tarkoituksenasi suunnata viikonloppuna yökerhoon? Haaveiletko mahdollisesti yöseurasta? Jos vastaat kumpaankin kysymykseen kyllä, kannattaa sinun välttää alla olevia tilanteita, jotka saattavat vain saada naiset katoamaan kilometrien päähän.

Ajattelet seksiä flirttaillessasi

Nainen vaistoaa, jos ajattelet flirttaillessasi pääseväsi hänen pöksyihinsä myöhemmin. Sen sijaan kannattaa nauttia hetkestä ja pitää hauskaa naisen kanssa.

Jätät huomiotta naisen signaalit

Kun flirttailet naiselle, kannattaa sinun tarkkailla naisen reaktioita. Hän ei nimittäin välttämättä vastaa flirttailuusi millään tavalla. Mutta jos hän esimerkiksi nojaa eteenpäin, hymyilee ja koskettelee hiuksiaan, olet mitä luultavammin hyvässä asemassa.

Sorrut ylimielisyyteen

Et luultavasti tee naiseen kovinkaan suurta vaikutusta leveilemällä omaisuudellasi tai julkkisystävilläsi. Tai jos onnistut, on nainen todennäköisesti pinnallinen onnenonkija.

Hiillostat

Naiselle on hyvä osoittaa kiinnostuksensa selvästi, mutta liika on kuitenkin liikaa tässäkin asiassa. Älä siis vie flirttailua äärimmäisyyksiin hukuttamalla naista kohteliaisuuksiin tai ottamalla yhteyttä välittömästi ensitapaamisenne jälkeen.

Odotutat naista liian pitkään

Vaikka nainen ei halua saada ensimmäistä yhteydenottoa tunnin päästä ensitapaamisesta, ei hän myöskään halua odottaa päiväkaupalla. Hänen innostuksensa saattaa lopahtaa tyystin, jos odotutat häntä liian pitkään. Koita siis löytää kultainen keskitie.

Mitä muuta kannattaa ottaa huomioon naisten kanssa? Lue täältä.

Lähde: Men's health

Kilpailut

Uusimmat