10 asiaa, jotka nainen kysyy itseltään ensitreffeillä

29.07.2014 16:25 - Reija Saarinen

Ensitreffeillä on aina jännitystä ilmassa. Tämän vuoksi päässä pörrää monenlaisia kysymyksiä.

Ensitreffeillä on aina suunnattoman paljon jännitystä ilmassa. Sitä jännittää, mutta silti sitä odottaa. Uuden ihmisen tapaaminen saakin monet naiset pohtimaan erilaisia kysymyksiä. Alla niistä yleisimmät.

1. Ovatko nämä todella treffit?

Naisilla on ikävä kyllä tapana yliajatella kaikkea. Näin treffeillä tulee helposti pohtineeksi sitä, onko käsittänyt jotain väärin. Mitä jos kyseessä onkin vain lounas ystävien kesken?

2. Pitääkö treffeiltä myöhästyä?

Treffeille kannattaa saapua juuri oikeaan aikaan, sillä liian ajoissa paikalle saapuminen saattaa vaikuttaa liian innokkaalta. Mutta miten paljon myöhässä kehtaa olla? Siinä kysymys jota moni pohtii. Mielessä kannattaa pitää, että 5 minuuttia on hyvä takaraja. Liian kauaa ei toista kannata odotuttaa.

3. Mitä minun kannattaa syödä?

Jos tilaan salaatin, annanko itsestäni liian sievistelevän kuvan? Jos taas tilaan hampurilaisen, pitääkö hän minua rentona jätkänä vai pelkkänä herkuttelijana? Näitä kysymyksiä moni pyörittää päässään silloin, kun treffejä vietetään ravintolassa. Tässä tilanteessa kannattaa tilata sitä, mitä itse tahtoo.

4. Puhunko liikaa itsestäni?

 Naisilla on tapana jutustella niitä näitä perheestä ja ystävistä. Jossain vaiheessa saattaa kuitenkin tulla olo, että puhuu itse aivan liikaa.

5. Puhuuko hän liikaa itsestään?

Treffikumppanin jatkuva höpöttäminen saattaa antaa vaikutelman siitä, että hän on todella itsekäs. Tarkemmin ajateltuna hän onkin suunnattoman suloinen. Välillä vain on vaikea päättää, kumpi on parempi, hiljaisuus vai mukavat tarinat.

6. Voinko ottaa vielä yhden juoman?

Treffien aikana lasi saattaa tyhjentyä suurellakin vauhdilla, varsinkin jos jännitystä on ilmassa. Tällöin tulee helposti pohtineeksi sitä, voiko tilata toisen juoman. Kannattaa pitää mielessä, että kaksi on vielä ok. Kolme sen sijaan voi helposti antaa väärän kuvan.

7. Syökö hän vain tuon?

Ruokailun lomassa tulee helposti pohtineeksi sitä, mitä toisen lautasella on. Treffikumppani on saattanut tilata itselleen annoksen, joka on sinusta liian pieni miehelle. Siksi pohditkin sitä, voisitko kenties syödä hänen jättämänsä ruoan, sillä sinulle jäi vielä nälkä. Tämä ei kuitenkaan ole ehkä hyvä idea ensimmäisillä treffeillä.

8. Tarjoudunko maksamaan?

Maksaminen on asia, jota suurin osa naisista miettii. Kohteliasta on tarjoutua maksamaan. Mies kyllä kertoo, jos haluaa hoitaa laskun puolestasi. Jos hän haluaa tarjota, kiitä kohteliaasti ja lupaa tarjota vaikka drinkit.

9. Aikooko hän suudella minua?

Treffien päättäminen on aina oma osansa. Kotiovelle saattaminen on sympaattista, mutta siinä kohtaa tulee pohtineeksi mahdollista suudelmaa. Aika usein käy kuitenkin niin, että jännitys vie vallan ja intohimoinen suudelma vaihtuu jännittyneeseen halaukseen.

10. Olenko rakastunut?

Vatsassa saattaa lennellä muutamakin perhonen onnistuneiden treffien jälkeen. Kannattaa kuitenkin vetää syvään henkeä ja pohtia, mitä oikeasti tuntee. Jos ihastumista on ilmassa vielä parin päivän jälkeenkin, kannattaa tapailua jatkaa.

Aiemmin olemme uutisoineet treffisäännöistä, jotka jokaisen sinkun kannattaa muistaa. Nuo vinkit voit katsoa täältä.

Lähde. Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat