Sinkut huomio! 8 deittailusääntöä, jotka teidän tulee tietää

28.07.2014 15:17 - Heli Thoren

Deittailusivuston tutkimuksen mukaan seuraavat seikat tulee painaa mieleen, jos haluaa treffailla onnistuneesti.

Sinkkumarkkinoiden sääntöjä tulee aina aika ajoin päivittää. Deittailusivusto Matc.comin tutkimuksen mukaan treffirintamalla pätevät tällä hetkellä monet aivan uudenlaiset lainalaisuudet.

1. Miehen tehtävä aloite

Tutkimuksen mukaan jo liki puolet, eli 41 prosenttia naisista tarjoutuvat treffien jälkeen maksamaan laskun. Eli miesten ei välttämättä tarvitse murehtia sitä, että deitit tulevat keventämään kukkaroa. Naiset kuitenkin odottavat edelleen, että mies tekee aloitteen ja pyytää treffeille.

2. 15 minuuttia riittää

Tutkimuksen mukaan vartti riittää siihen, että tietää, onko treffikumppanissa potentiaalia. Tätä mieltä olivat sekä miehet että naiset. Jos ei siihen mennessä ole kolahtanut, ei sydän todennäköisesti alakaan tosissaan läpättämään.

3. Rehellisyys kannattaa

52 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä ja naisista ovat sitä mieltä, että rehellisyys on treffeillä tärkeintä. Jos treffeillä kokee, ettei toisessa ole sitä jotakin, kannattaa siitä sanoa suoraan. "Kissani on sairastunut" -valheet kannattaa unohtaa.

4. Unohda seksi

Yli kahdeksankymmentä prosenttia vastanneista on sitä mieltä, että seksiä ei tule harrastaa ensimmäisillä treffeillä. Vastanneiden mukaan kannattaa odottaa vähintäänkin toisiin treffeihin. Pahimmillaan liian nopea vällyjen väliin kaatuminen voi aiheuttaa hyvänkin orastavan suhteen lopahtamisen.

5. Ota yhteyttä

84 prosenttia vastanneista on sitä mieltä, että toiseen voi ottaa yhteyttä heti seuraavana päivänä treffeistä. Sen sijaan miehistä 68 prosenttia on sitä mieltä, että kannattaa esittää hieman vaikeammin tavoiteltavaa ja olla yhteydessä vasta noin kolmen päivän kuluttua treffeistä.

6. Soita

Vaikka tekstiviestit ja sähköpostit kulkevat monien muiden viestien ohessa, yli kahdeksankymmentä prosenttia on sitä mieltä, että soittaminen treffien jälkeen on parasta ja tekee vaikutuksen.

7. Älä hätiköi Facebookin kanssa

Suurimman osan mielestä vaaditaan muutamat onnistuneet treffit ennen kuin toista kannattaa pyytää ystäväksi Facebookissa. Kahdet tai kolmet treffit riittävät. Liian nopea lähestyminen naamakirjassa vaikuttaa helposti epätoivoiselta.

8. Ystävät mukaan

50 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä esittelee potentiaalisen treffikumppanin ystävilleen kuukauden sisällä treffailun alkamisesta. 35 prosenttia naisista tekee saman.


Tiesitkö näitä yhdeksää asiaa, joihin mies kiinnittää naisessa ensimmäiseksi huomiota.


Lähde: Yourtango.com

Kilpailut

Uusimmat