Miehet: 8 romanttiselta kuulostavaa tekoa, jotka eivät toimi

01.08.2014 11:45 - Laura Sulkava

Miehillä on usein vahva ajatus, ehkä elokuvien vuoksi, mitkä eleet ovat romanttisia. Ja niin voikin olla, jos sen tekee kerran. Toisaalta on asioita, jotka kannattaa jättää tekemättä.

Alla listattuna romanttiselta kuulostavia asioita, jotka tosi asiassa yleensä eivät ole kuitenkaan sitä. 

Sydänkorut

Sydänkorut kuuluvat teini-ikään, ja jos aikoo lahjoa tämän teeman koruilla, pitää olla todella luova toteutus. Sydänkoru on söpö, mutta ehkä hieman sieluton valinta.

Pehmolelunallet

Nallen antaminen on romanttista, jos se on voitettu vaikka huvipuiston pelikoneesta. Muissa tilanteissa toisen hukuttaminen pehmoleluihin ei ole.

Tappelemalla puolustaminen

Luonnollisesti omaa kumppania tulee puolustaa, mutta nyrkkitappelu ja putkareissu ovat kaukana romantiikasta. Vain toimintaelokuvissa naisen sydän vallataan tällä kikalla.

Mies ja kitara

Miehillä tuntuu olevan vahva usko, että musikaalisuus on varma tie sulattaa naisen sydän. Fakta on kuitenkin se, että romantiikkaan tarvitaan sekä hyvä lauluääni että soittotaito. Baddingin Paratiisi kuulostaa lähinnä hyvältä, kun herra itse sen laulaa. Muuten lopputuloksena voi olla romantiikan sijasta myötähäpeä.

Kokkaaminen

Oli sitten kyse naisesta tai miehestä, surkean illallisen kokkaaminen ei ole romanttista. Jos ei osaa tehdä ruokaa, kannattaa viedä toinen ulos syömään tai vaikka hakea ravintolasta kotiin annokset. Se voi olla jopa parempi romantiikan luoja.

Julkinen kosinta

Julkinen kosinta voi olla suunnattoman romanttinen tapahtuma tai täysi mahalasku. On suuri riski, että se luo naiselle paineita ja saa hänet ahdistumaan tilanteesta. Tämä on toinen hyvä esimerkki, miten elokuvat vääristävät tosielämää.

Sitovat lahjat

Koiranpennut ovat ihania ja niin myös uudet autot. Eläimiä ei saisi ikinä antaa toiselle lahjaksi, jos siitä ei ole keskusteltu vakavasti etukäteen.

Auton tai muun kalliin lahjan ostaminen ei myöskään kannata, jos joutuu ottamaan sitä varten lainaa.

Kutittaminen

Kutittamisen pitäisi tuntua mukavalta, mutta yleensä se ei tunnu. Se saattaa pahimmassa tapauksessa sattua. Kutitettaessa on vaikeaa saada happea ja lopputuloksena voi olla jopa riita.

Edellä mainittu asioita, joita kannattaa välttää, mutta tilalle voi katsoa positiivisia vinkkejä. Jos haluat taas tietää millä pienillä tavoilla kumppania voi piristää, katso aikaisemmin julkaisemamme juttu tästä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat