Hemmottele kultaasi - 6 asiaa, jotka ovat miehen mielestä suunnattoman romanttisia

08.08.2014 07:40 - Reija Saarinen

Miehet nauttivat pienistä eleistä, jotka osoittavat rakkauden.

Parisuhteessa kannattaa panostaa yhteiseen aikaan. Sen lisäksi on tärkeää hemmotella omaa kultaa silloin tällöin. Alla muutamia tapoja, joilla jokainen voi omaa rakastaan hemmotella.

 1. Osta jääkaappiin hänen suosikkioluttaan

Monet miehet rakastavat olutta. Se, että nainen ostaa jääkaappiin oman rakkaansa lempiolutta, kertoo miehelle, että nainen on todellakin kiinnittänyt huomiota pieniin seikkoihin. Se saa miehen tuntemaan itsensä spesiaaliksi.

2. Ota ohjat

Miehet eivät aina halua olla aloitteen tekijänä. Ota siis rohkeasti ohjat käteesi ja suunnitelle teille romanttinen ilta yhdessä. Bonuspisteitä saat siitä, että huomioit miehen kiinnostuksen kohteet.

3. Osta hänelle pääsylippu

Monet miehet rakastavat urheilua. Jos urheilu ei kiinnosta, saattaa innostus löytyä musiikista. Hemmottele siis kultaasi hankkimalla hänelle liput lempijoukkueen peliin tai suosikkibändin konserttiin. Tämä ele saa miehen tuntemaan, että todellakin haluat hänen olevan onnellinen.

4. Toteuta joku miehen fantasioista

Miehestä on suunnattoman romanttista, jos nainen haluaa toteuttaa jonkun hänen fantasioistaan. Jos siis kumppanisi haaveilee sinusta hoitajan asussa, kokeile sitä hänen mielikseen. Melko selvää on nimittäin myös se, että sinä hyödyt miehesi innostuksesta.

5. Jätä hänelle viesti

Suloisten viestien jättäminen kotipöydälle tai niiden piilottaminen miehen taskuun, on miehestä suunnattoman romanttista. Vaikka ele on pieni, on sillä suuri merkitys.

6. Tee hänelle aamiainen

Miehet rakastavat myös hemmottelua. Rento viikonloppu on ihana aloittaa pitkällä aamupalalla, joka on parhammillaan sänkyyn tarjottuna. Kokkaa siis maittava aamiainen ja nauttikaa se yhdessä peiton alla.

Aiemmin olemme uutisoineet asioista, joita mies suhteelta haluaa. Nuo kuusi kohtaa voit katsoa täältä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat