8 hellyttävää tarinaa miesten suusta: "Hetki, jolloin tiesin hänen olevan SE oikea"

10.09.2014 10:55 - Laura Sulkava

Hetki, jolloin ymmärtää toisen olevan se oikea, jää mieleen pysyvästi. Miehet kertovat, kuinka he tiesivät löytäneensä mielitiettynsä.

Miehet kertoivat brittien Cosmopolitanille, mistä he tiesivät naisen olevan itselleen oikea. Nenäliinat esiin neidit!

Nauru yhdistää

"Olimme suurella porukalla katsomassa elokuvaa. Elokuva oli tyhmä, mutta paikalla oli yksi henkilö joka nauroi samassa kohdassa kuin minä. Silloin tiesin, hän on sielunkumppanini. 

Kävimme treffeillä. Jatkoimme nauramista väärään aikaan. Nyt olemme olleet naimisissa lähes 25 vuotta ja nauramme edelleen silloin, kuin kukaan muu ei."

Kirppikselle?

"Muutimme tyttöystäväni kanssa ensimmäistä kertaa yhteen. Purimme tavaroita ja hämmästyin, kun olimme valmiita. Havaitsin, että meillä oli kaikki lempiromaanini kahtena kappaleena. Muistan ajatelleeni sillä hetkellä: Kyllä, hän on minulle se oikea."

Osuva iltasatu

"Pyysin häntä eräänä iltana vistillä kertomaan minulle iltasadun. Hän kertoi noin 20 minuutin tarinan Terminator 2 -elokuvasta perusteellisesti ja ulkomuistista. Olin erittäin vaikuttunut siitä. Myöhemmin kysyin, mitä hän olisi mieltä, jos ensimmäisen lapsen nimeksi tulisi John tai Sarah Connor. Häntä ei haitannut ja tiesin hänen olevan oikea minulle."

Rakkaus kitaraan jäi toiseksi

"Olin kitaraostoksilla muutaman kaverini kanssa. Löysin ihanan Ibanezin puoliakustisen sähkökitaran kaikilla tärkeillä kilkkeillä. Ajattelin mielessäni, että rakastan tätä kitaraa. Sitten minulle valkeni, että rakastan tyttöystävääni vielä enemmän. Se on se hetki kun tiesin."

Lapsia, ei... KYLLÄ!

"Olimme seurustelleet noin kolmen kuukauden ajan, kun kävimme kävelyllä raikkaassa syksyilmassa. Hän mainitsi, kuinka jonain päivänä haluaisi olla äiti. Hän pyöritteli tarinaa lapsista, joista vanhempi oli lähdössä ensimmäistä kertaa yökylään ja nuorempi oli kateellinen. Yökylään lähtenyt kuitenkin soittaisi peloissaan ja pyytäisi päästä takaisin kotiin.

En ollut koskaan ajatellut, että olisin halunnut lapsia, mutta silti näin itseni selvästi elämässä tämän naisen kanssa."

Häät saivat ymmärtämään

"Menimme yhdessä vieraina häihin. Seremonian jälkeen pitelimme toistemme käsiä ja katselimme länteen yli korkeiden tasankojen. Sillä hetkellä ymmärsin, että kahdeksaan kuukauteen ei ollut ollut päivää, jolloin olisin ajatellut häntä hymyilemättä."

Elämän paras viikonloppu

"Vietin hänen kanssaan viikonlopun, joka koostui lähinnä halimisesta ja hellyydestä eri pakoissa asuntoa. Tajusin, että vaikka emme tehneet käytännössä mitään, se oli yksi elämäni parhaista viikonlopuista."

Hyppien tulevaisuuteen

"Olimme seurustelleet 3-4 kuukautta. Kävelimme ulos kaupasta kädestä kiinni pitäen. Lähestyimme katukivetystä ja sen kohdalla, aivan samanaikaisesti, hypähdimme kiveykseltä. Se on ollut tapani aina pienestä pojasta asti ja edelleen teemme samaa tyttäreni kanssa. Jos olet sydämeltäsi lapsi, etsi kumppaniksi samanlaisen sydämen omaava."

Kuten yllä olevista tarinoista voi havaita, aina ensisilmäyksellä ei vielä ajattele toisen olevan se oikea. Tunne voi iskeä täysin yllättävässä tilanteessa.

Välillä on hyvä antaa toinen ja ehkä kolmaskin mahdollisuus. Katso aikaisemmin kirjoittamamme juttu, miksi kannattaa mennä toisille treffeille.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat