Oletko uskoton tietämättäsi? 10 merkkiä paljastavat totuuden

17.09.2014 14:15 - Heli Thoren

Ei kai pieni flirttailu pahasta ole? Ei, mutta jos siitä jatkaa eteenpäin, liikutaan vaarallisilla vesillä.

Miespuolinen kollega pyytää sinua kahville, ja tiedät hänen olevan ihastunut. Mitä vastaat? Vaikka itse joisitkin kupposen viattomin elkein, voi tilanne tehdä varkaan tai saatat saada kahvittelusta turhan suurta mielihyvää itsetunnollesi. Uskottomuuden rajat määrittää jokainen yhdessä kumppaninsa kanssa. On kuitenkin muutamia kohtia, joissa kannattaa olla varuillaan.

1. Flirttailu

Pieni flirtti piristää päivää. Raja liiallisen silmäpelin ja harmittoman silmäilyn välillä on kuitenkin hiuksenhieno. Jos flirttailu jättää mieleesi tunteen, että haluat sitä vastapuolen kanssa lisää, on tilanne jo kaikkea muuta kuin harmiton. Ystävällisyys on eri asia, mutta jos päädyt vihjailevaan keskusteluun tai kosketteluun vastapuolen kanssa, on flirttailu saattanut mennä liian pitkälle.

2. Uskoutuminen

Jos tunnet suurta tarvetta uskoutua vastakkaiselle sukupuolelle, ei siinä ole mitään vaarallista, jos muistat myös uskoutua asiasta omalle kumppanillesi. Jos onnistut luomaan tiukan siteen jonkun toisen kanssa esimerkiksi elämäsi murheiden suhteen, ja kumppanisi jää ulkopuolelle, voi se johtaa täysin väärille vesille.

3. Vietät paljon aikaa hänen kanssaan

Ystävät ovat asia erikseen. Jos koet ihastuksen tunteita toista kohtaan ja haluat viettää hänen kanssaan paljon aikaa, pysähdy. Usein ihastus helpottaa sillä, ettet näe ihastuksen kohdetta jatkuvasti. Vaikka sinun tekisi mielesi muuta, keskity omaan parisuhteeseesi.

4. Puhut pahaa puolisostasi

Jos päädyt sättimään kumppaniasi vastakkaisen sukupuolen edustajalle keskusteluissanne, on siitä lyhyt matka uskottomuuteen. Toisen kunnioittaminen pitää näkyä myös muissa ihmissuhteissa ja se, että tuot sen ilmi myös ystävyyssuhteissasi on tärkeää.

5. Chattailu

Pitkät keskustelut internetissa vastakkaisen sukupuolen kanssa ei välttämättä tiedä hyvää. Miksi haet sieltä seuraa? Mieti tarkoitusperiäsi rehellisesti.

6. Pukeudut vihjailevasti

Jos päätät pukeutua erityisen seksikkäästi saadaksesi tietyn ihmisen (muun kuin puolisosi) huomion, ei se välttämättä tiedä hyvää.

7. Viestien kirjoittelu

Jos kirjoitat pitkiä ja syvällisiä teksti- tai sähköpostiviestejä toiselle ilman, että puolisosi tietää niistä, saatat liikkua harmaalla alueella. Voisitko lukea viestit puolisollesi ääneen? Mitä hän niistä ajattelisi? Nämä ovat hyviä kysymyksiä esitettäväksi, kun pohdit, mitä olet tekemässä.

8. Fyysisyyden välttely puolison kanssa

Monet syrjähypyt alkavat siitä, että hellyys, seksi ja muu fyysinen kanssakäyminen omassa parisuhteessa loppuu. Jos näin on, mieti rehellisesti, mikä on tilanteen syynä.

9. Laitat vanhempasi suhteen edelle

Jos asetut riitatilanteissa vanhempiesi suojiin edelleen, ei se ole reilua kumppaniasi kohtaan. Kun valitset vanhempasi kannan oman puolisosi kannan sijaan, on se myös tietynlaista pettämistä.

10. Laitat lapset suhteen edelle

Myös se, että lapset menevät aina parisuhteen edelle on omalla tavallaan puolisosi pettämistä. Hyvinvoiva parisuhde on myös lapsen koti ja tämän vuoksi suhde kaipaa aikaa ja huoltoa. Lapset eivät voi joka tilanteessa mennä parisuhteen edelle.


Naiset kertoivat, milloin he tuntevat olonsa erityisen rakastetuiksi. Lue kohdat täällä.

Lähde: Familyshare.com

Kilpailut

Uusimmat