Etkö tule toimeen miehesi kavereiden kanssa? Korjaa tilanne helppojen vinkkien avulla

12.10.2014 22:15 - Susanna Karttunen

Aina kullan kavereiden kanssa ei vain tule toimeen. Vaikka vika ei olisikaan sinussa, voit ovelien konstien avulla yrittää saada heidät hyväksymään sinut kaverinsa elämään. Lue viisi toimivaa strategiaa.

Syystä tai toisesta kumppanin kavereiden kanssa ei välttämättä ainakaan heti tule toimeen. Niin kuin naiset, miehetkin saattavat tulla mustasukkaiseksi siitä, jos viet liikaa heidän kaverinsa aikaa.

Glamour listasi muutaman vinkin, joiden avulla pääset kultasi kavereiden kanssa paremmin samalle aallonpituudelle.

Kysele

Jos ette jaa mitään samoja kiinnostuksenkohteita, kysy kysymyksiä heidän elämästään. Osoita aitoa kiinnostusta ja jaa myös omia mietteitäsi.

Kehu kultaasi

Kun kehut kumppaniasi hänen kavereidensa nähden, voivat he varmistua sinun ansaitsevan hänet. Heillä ei ole hyvää syytä vihata sinua, jos selvästi teet heidän kaverinsa onnelliseksi.

Anna miesten hengailla keskenään

Anna miehille mahdollisuus viettää aikaa keskenään myös ilman sinua. Pidä huoli, että kaveriporukan rutiinit säilyvät, eikä mies joudu jäämään niistä paitsi sinun takiasi liian usein.

Esittele sinkkuystäviäsi

Halutessasi voit yrittää nostaa pisteitäsi miehesi kavereiden silmissä esittelemällä heidät sinkkuystävillesi. Kuka voisi olla pitämättä henkilöstä, joka on esitellyt heidät unelmiensa naiselle?

Tuo ruokaa

Rakkaus miehen sydämeen käy ruoan kautta. Tämä koskee myös kultasi kavereita, joten jos haluat parantaa välejänne, ilmesty illanviettoon pizzojen tai suklaakakun kanssa.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat