Nyt nostetaan kissa pöydälle: On yleistä, että naiset haluavat kovia otteita sängyssä

13.10.2014 10:02 - Laura Sulkava

Se, että jotain ei uskalla ystäville myöntää ääneen ei tarkoita, että se olisi epänormaalia. Kovien seksiotteiden on havaittu olevan yllättävän toivottua petipuuhissa.

Ajatus miesten ja naisten välisestä halujen kuilusta voidaan heittää romukoppaan. Muinaisen ajatuksen mukaan naiset haluavat hellää rakastelua ja miehet kaipaavat eläimellistä menoa.

Aikaisemmin kirjoitimme naisten yleisimmistä fantasioista, joista voi saada vihjettä siihen suuntaan, että perinteisimmät haaveet liittyvät jännitykseen ja kovempiin otteisiin.

Teksasilaisen yliopiston tutkimuksen mukaan jopa 57 prosenttia naisista kiihottuu kova-otteisesta seksistä. Se, että pitää dominoinnista tai kevyestä kuristamisesta ei tarkoita, että samanlainen pomottelu olisi toivottavaa makuuhuoneen ulkopuolella.

- Useimmat naiset pitävät kovaotteisesta seksistä erittäin yksinkertaisesta syystä. Se saa heidät syttymään, kertoo seksuaali- ja parisuhdeterapeutti Stephen Snyder.

Nautinnolliseen seksielämään kuuluu keskustelu. Toisen on vaikeaa arvata, mistä juuri sinä pidät, joten kysymällä toisen haluista ja kertomalla omista, suhde etenee kummankin puolesta entistä toivotumpaan suuntaan.

Katso myös aikaisemmin julkaisemamme juttu, kuinka seksistä voi tehdä nautinnollisempaa.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat