Kumpi saa enemmän seksiä, sinkkuäiti vai sinkkunainen? Tutkimus selvitti

14.10.2014 08:43 - Heli Thoren

Monet ajattelevat, että sinkkuus ja vanhemmuus ovat hankalat yhdistää. Nevadan yliopisto ja Kinsey insituutti selvittivät, miten paljon seksiä sinkkuäidit saavat.

Tuoreen tutkimuksen mukaan yksinhuoltajuus ei tarkoitakan seksilakkoa - päinvastoin. Vaikka voisi kuvitella, että sinkkuaika ja vanhemmuus olisivat vaikeat yhdistää, totuus on täysin toinen. Tutkimuksen mukaan sinkkuäidit- ja isät viettävät aivan yhtä villiä elämää kuin ilman lapsia elävät sinkut.

Tutkimuksessa haastateltiin 5481 sinkkuna elävää amerikkalaista 21 ikävuodesta ylöspäin. 2121 haastatelluista on sinkkuvanhempia. Tutkimukseen osallistuneilta kysyttiin yleisiä kysymyksiä seksistä, kuten: kuinka usein ajattelet seksiä. Yllättävin data saatiin sen suhteen, kun vastaajilta kysyttiin, kuinka usein he ovat saaneet seksiä viimeisen vuoden aikana.

Pikkulasten sinkkuvanhemmilla eniten sutinaa

Yllättävää oli, että sinkkuvanhemmat - jopa he, kenellä oli hyvin pieniä lapsia - harrastivat aivan yhtä paljon seksiä kuin villiä sinkkuelämää viettävät lapsettomat.

- Sinkkuvanhempien ajatellaan investoivan vähemmän aikaa seksikumppanin etsimiseen ja seksuaalisen suhteen ylläpitämiseen. Etenkin nuorten lasten sinkkuvanhempien on oletettu joutuvan keskittymään enemmän vanhempana olemiseen, tutkimuksessa kirjoitetaan.

Myös sinkkuvanhemmat, jotka ovat alle viiden vanhojen lasten vanhempia ovat seksuaalisesti aktiivisempia kuin vanhemmat, joilla on vanhempia lapsia.


Toisessa tutkimuksessa tutkittiin pornon kulutusta. Lue siitä lisää täällä.


Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat