Vie ihastukseltasi jalat alta kolmen yllättävän flirttivinkin avulla - uskallatko kokeilla?

17.10.2014 10:07 - Senni Loikala

Voit saada miehen sekaisin päästään, kun lähestyt häntä yllättävillä tavoilla. Nyt on aika ryhtyä tuumasta toimeen!

Älä mieti ulkonäköäsi

Monet naiset tahtovat tehdä mieheen vaikutuksen ulkonäöllään. Kaikkihan sitä tekevät: kun olet kiinnostunut jostakin, haluat näyttää hyvältä hänen silmissään.

Yllättävää on, että saatat näyttää miehestä kaikista kuumimmalta silloin, kun sinusta siltä vähiten tuntuu. Kun törmäät häneen kaupassa päälläsi yleensä vain kotona käyttämäsi huppari ja lököhousut, ja hiukset nopealla ponnarilla, voi tämä olla ihanteellinen tilanne flirttailulle.

Miehet kiinnostuvat monesti naisista, jotka eivät panikoi ulkonäöstään julkisilla paikoilla. Käytä sitä häikäilemättä hyväksi ja uskalla olla huolittelematon!

Kosketa ja pilaile

Toisen koskettaminen on tehokas tapa syventää kontaktia ja osoittaa kiinnostustaan. Kun tapaat ihastuksesi, kokeile koskettaa häntä ehkä jo ennen kuin alat puhua mitään. Tehokkainta on, jos pilailet hänen kanssaan heti kosketuksen jälkeen.

Sarkasmi on taitolaji ja kannattaa varoa loukkaamasta miestä. Hyväntuulinen kommentti pilke silmäkulmassa toimii parhaiten. Usein kaksilahkeisten kiinnostuksen herättävät etenkin naiset, joissa on eloisuutta. Se ei tarkoita pelkästään sosiaalisuutta, sillä pilkettä löytyy kaikenlaisista persoonallisuuksista, ujoistakin.

Koita saada mies miettimään, leikitkö hänen kanssaan vai oletko oikeasti kiinnostunut. Se tekee sinusta hänelle mysteerin ja luo välillenne jännitteen.

Ole avoin kirja

Usein ajatellaan, että miehet kiinnostuisivat pelkästään mysteerisinä pitämistään naisista. Se ei monesti kuitenkaa pidä paikkansa. Kun olet helposti lähestyttävä ja kerrot itsestäsi avoimesti, todennäköisyys miehen kiinnostuksen herättämiseen on suurempi kuin jos leikkisit vaikeasti tavoiteltavaa.

Avoimuuden kanssa on kuitenkin tärkeää muistaa hyvä maku. Jos alat keskustella erikoisimmista paikoista, joissa olet harrastanut seksiä, voi mies kalppia tiehensä alta aikayksikön. Voit tietoisesti esittää vähän kainoakin, mutta tärkeää on antaa olettaa rivien välistä ja kehonkielen avulla, että tahdot suhteenne etenevän.

Kokeile rohkeasti seuraavaa ihastuksesi läsnäollessa: kiusoittele tai härnää hetki häntä ja pyydä sitten hänen puhelinnumeroaan. Vuosisadan rakkaustarina saattaa olla pedattu.

Lue myös: Naiset, huomio: 9 merkkiä, joista tiedät miehen flirttailevan sinulle

Lähde: Ask Dan And Jennifer

Kilpailut

Uusimmat