Unohda epävarmuus! 4 seksiasentoa, jotka saavat vaginan tiukentumaan

22.10.2014 17:27 - Senni Loikala

Monet naiset saattavat pelätä, että heidän paikkansa eivät tunnu miehestä täydellisiltä. Huolet ovat usein turhia, mutta tietyissä asennoissa vaginan seinämät puristuvat yhteen erityisen paljon.

Kevytversio lankusta

Nyt lankutus rantautuu myös makuuhuoneisiin! Onneksi ei ihan yhtä raskaassa muodossa kuin muulloin. Ideana on, että makaat selälläsi jalat tiukasti yhdessä. Asento saa emättimen seinämät puristumaan yhteen, ja lisäksi miehestä tuntuu hyvältä osua yhteen puristettuihin reisiisi liikkuessaan päälläsi. Myös intiimit suudelmat onnistuvat vaivatta.

Saatte toisen sovelluksen samasta asennosta, kun käännyt vatsallesi. Pidä jalat yhä tiukasti yhdessä. Asento toimii hyvin myös anaaliseksiin.

Sylikkäin

Kolmas vaginan seinämiä puristava asento lähtee käyntiin siten, että mies istuu jalat intialaisittain lotus-asennossa. Asetu istumaan hajareisin hänen päällensä, ohjaa penis sisään ja kiepauta jalkasi miehen ympäri. Kyseisessä asennossa seksi on rauhallista ja intensiivistä, ja miehestä tuntuu, että hän on täysin sinun ympäröimänäsi.

Toinen variaatio asennosta on, kun mies istuu lotus-asennon sijaan jalat suorina. Asetu hänen päällensä, ohjaa penis sisään, mutta älä laitakaan jalkoja kumppanin taakse. Pidä polvet sänkyyn painettuina niin, että ne ovat mahdollisimman lähellä miehen jalkoja.

Jalat miehen rintakehää vasten

Yksi vaginaan lisätiukkuutta tuova seksiasento on variaatio lähetyssaarnaajasta. Kun makaat selälläsi ja mies tulee päällesi, nosta jalkasi hänen rintakehäänsä vasten. Vaginasi puristuu entistä tiukempaan, jos laitat nilkkasi ristikkäin. Koukista jalkojasi niin, että nilkat ovat mahdollisimman lähellä reisiä.

Asennon ainoana miinuspuolena on, että sen aikana esimerkiksi suutelu on vaikeaa välissä olevien jalkojen vuoksi.

Seisaallaan

Seksin harrastaminen seisaaltaan kuuluu myös vaginaa puristaviin asentoihin. Kun mies tulee taaksesi, joudut ehkä hieman varvastamaan, jotta hän pääsee sisälle. Purista jalkojasi yhteen ja oikean rytmin löydyttyä voit olla varma, että mies tuntee joka sopukan sisälläsi.

Voitte myös kokeilla asentoa siten, että laskeudut hieman alaspäin, kuin kurkottaisit varpaitasi kohti. Muista puristaa samalla jalkoja yhteen. Asento takaa puristuneiden paikkojen lisäksi melkoiset näkymät kumppanillesi.

Lue myös: Kun tahdot intohimoista seksiä: 5 esileikkiä, jotka johtavat takuuvarmasti petipainiin

Lähde: Ask Dan And Jennifer

Kilpailut

Uusimmat