8 asiaa, joihin nainen ei kiinnitä sängyssä huomiota

03.11.2014 14:25 - Reija Saarinen

On olemassa paljon sellaisia juttuja, joihin nainenkaan ei kiinnitä huomiota, jos seksi on muuten hyvää.

Alastomuus ja seksi ovat asioita, jotka saavat monet hieman aroiksi. Näin saattaa helposti käydä ainakin uuden kumppanin kanssa. Onneksi seksi on tässäkin asiassa pääosassa, joten pieniin seikkoihin ei kukaan ehdi kiinnittää huomiota.

1. Kumppaneiden määrä

Ei ole väliä oletko harrastanut seksiä neljän vai 44 naisen kanssa. Tärkeintä on se, että juuri sillä hetkellä se, että mies kohtelee naista hyvin ja pitää tärkeänä myös hänen nautintoaan. Siinä tilanteessa ei kukaan jaksa pohtia sitä, miten monen muun kanssa kumppani on sängyssä ollut.

2. Peniksen koko

On totta, että koolla ei ole väliä. Tärkeintä kun on se, miten sitä käytetään. Miehen ei siis todellakaan kannata pyydellä kokoaan anteeksi, vaan näyttää taitonsa.

3. Karvat

Todellisuudessa hyvän seksin aikana ei ole väliä sillä, miten paljon karvoja miehen kehosta löytyy. Siihen kun ei ole aikaa edes kiinnittää huomiota.

4. Erektiohäiriöt

On ihan ok, jos erektio silloin tällöin katoaa. Toki asia saattaa harmittaa, mutta se ei ole mikään ylitsepääsemätön ongelma. Se on kuitenkin asia, johon mies ei voi vaikuttaa, joten siitä ei kannata olla huolissaan.

5. Ilmeet seksin aikana

Jokainen tekee varmasti outoja ilmeitä kiihkeän seksin aikana. Ei siis kannata murehtia sitä, miltä näyttää. Kiihkon aikana kun kukaan ei sellaiseen kiinnitä huomiota.

6. Nopea laukeaminen

Jos mies laukeaa hyvin nopeasti, saattaa se olla hieman harmillista, mutta tässäkin tilanteessa nainen on tyytyväinen siihen, että sai sentään seksiä.

7. Helliminen

Aina nainenkaan ei halua helliä seksin jälkeen. Ei siis huolta siitä, jos aina hyvän seksin jälkeen ei jaksa kyhnyttää kullan vieressä puolta tuntia.

8. Taidot

On ihanaa, jos mies haluaa tehdä kaiken täydellisesti. Mutta todellisuudessa seksi on kaikkea muuta kuin elokuvissa nähdyt aktit, joissa kaikki menee aina täydellisesti. Tärkeintä on, että yrittää parhaansa ja tekee asiat niin kuin itse osaa. Esittäminen tai turha yritys eivät tee vaikutusta.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat