Viisi askelta hyvään seksielämään

05.11.2014 09:22 - Reija Saarinen

Hyvä seksielämä koostuu muutamista tärkeistä seikoista.

Hyvä seksielämä ei synny itsestään, vaan sen eteen on myös tehtävä töitä. Muutaman seikan avulla, kuka tahansa voi saavuttaa mieluisan elämän lakanoissa.

1. Priorisoikaa

On tärkeää, että asioita laitetaan tärkeysjärjestykseen. Tehkää siis aikaa toisillenne ja pitäkää huolta, että sitä on myös riittävästi. Eroottininen ja fyysinen kosketus on hyvässä suhteessa suuressa roolissa.

2. Leikkikää

Leikkisyys on avain hyvään seksielämään. Älkää siis vain suorittako vaan pitäkää myös hauskaa. Kiusoitelkaa ja naurakaa yhdessä saman peiton alla.

3. Nauttikaa

Seksi ja läheisyys ovat asioita, joissa suurin päämäärä on nautinnolla. Keskittykää siis siihen, että annatte itsenne ja kumppaninne nauttia. Älkää pelkästään kiirehtikö kohti orgasmia.

4. Hemmotelkaa

Seksi on mielessä enemmän silloin, kun olo on hyvä ja energinen. Rakastelussa on kyse ajasta, keskittymisestä ja nautinnosta. Joten varmista, että sinulla ja kumppanillasi on stressitön ja hyvä olo. Silloin seksikin sujuu paremmin. Hemmottele myös itseäsi ostamalla itsellesi jotain kivaa, sillä se myös tekee hyvää suhteellenne.

5. Muistakaa kumppanuus

Tutkimusten mukaan hyvä seksi koostuu siitä, että on yhteydessä kumppaniinsa. Pitäkää siis huoli siitä, että teillä on vahva side myös makuuhuoneen ulkopuolella. Mitä enemmän tunnette olevanne kumppaneita ja rakastavaisia, sitä tyydyttävämpää rakkauselämänne on myös makuuhuoneessa.

Lue myös: 21 asiaa, jotka jokaisen naisen olisi pitänyt tietää seksistä jo nuorena - nyt saa nauraa

Lähde: Body and Soul

Suosittelemme

Uusimmat