Romantiikkaa rakastaville: Opettele ranskalaisen suudelman jumalattareksi

14.11.2014 21:13 - Senni Loikala

Ranskalainen suutelu koostuu sarjasta lyhyempiä suudelmia ja kielellä höystettyjä pussailusessioita varten on nyt koottu käytännöllisiä vinkkejä.

Ranskalaisittain suutelemisessa ei ole kysymys yhdestä pitkästä imuttelusta, vaan sarjasta lyhyempiä suuteloita. Tärkeää on elää hetkessä, eikä ottaa liikaa paineita oikeasta tekniikasta. Heittäydy kielisuudelmien kiihkeään maailmaan alla olevien vinkkien avulla.

1) Katso toista silmiin, hengitä syvään ja nuolaise muutaman kerran huuliasi.

2) Kosketa hänen huuliaan kevyesti huulillasi. Älä heti käytä kieltä, kun suutelu alkaa.

3) Hivuta hieman kieltäsi toisen suuhun, kevyesti. Jatka suutelua.

4) Ole samaan aikaan hellä, mutta itsevarma. Anna toimintaasi ohjata tämäntyyppisten ajatusten: "Jumaloin sinua, enkä päästä sinua käsistäni" ja "Teen olosi nautinnolliseksi nyt".

5) Hellitä kiihkeää suutelua. Kosketa kevyesti hänen huuliaan ja nuole kielelläsi hänen huultensa Aamorinkaaren rajat, samoin alahuulen rajat.

6) Suutele hänen niskaansa, ennen kuin palaat huuliin.

7) Jatka suutelua kielen kanssa. Voit kevyesti näykkäistä hänen alahuultaan. Suutelun aikana voi kokeilla useampia tekniikoita, eikä pitäytyä vain yhdessä.

8) Anna ohjat hänen käsiinsä joksikin aikaa. Tarkkaile, miten hän tahtoo tilannetta viedä. Ota sitten jälleen aktiivinen rooli, ja muista aina reagoida hänen kehonkieleensä. Jos toinen vetäytyy, hiljennä tahtia. Jos hän käy kuumana, anna tilanteen viedä.

9) Huolehdi, että suunne liikkeet sulavat yhteen. Suutelun ei kannata olla liian aggressiivista, mutta ei myöskään liian lepsua. Kun keskityt hetkeen, pääsette varmasti samalle aaltopituudelle.

10) Ranskalainen suutelu voi johtaa seksiin, mutta se on nautinnollista sellaisenaankin. 

Suuteletko silmät kiinni, aivan kiinni toisessa ja kosketatko vastapuolen poskea suutelon aikana? Lue täältä, mitä suutelutapasi kertovat sinusta.

Lähde: Ask Dan And Jennifer

Kilpailut

Uusimmat