5 merkkiä, jotka kertovat, että et ole valmis suhteeseen

01.12.2014 11:15 - Reija Saarinen

Uuteen suhteeseen ei kannata rynnätä suin päin. Tärkeintä on nimittäin antaa itselleen aikaa toipua erosta.

Eron jälkeen ei todellakaan kannata rynnätä suuna päänä uuteen suhteeseen. Omat ajatukset kannattaa nimittäin käydä läpi ennen uutta rakkautta. Alla viisi asiaa, joista tiedä, ettet olet vielä valmis uuteen suhteeseen.

1. Huomaat törmääväsi ihmisiin, jotka eivät ole sinulle hyvää seuraa

 Huomaatko, että törmäät jatkuvasti sellaisiin ihmisiin, jotka eivät ole valmiita suhteen rakentamiseen? Tämä saattaa olla merkki sinulle. Ota siis itsellesi aikaa ja kysy itseltäsi, mitä sinä todella haluat ja mitä nämä valinnat sinusta mahdollisesti kertovat?

2. Vietät edelleen paljon aikaa eksääsi miettien

Jos päiväsi edelleen täyttyvät mietteistä, joissa eksälläsi on suuren suuri rooli, ei todellakaan kannata suunnata uuteen suhteeseen. Uutta suhdetta kun on vaikea rakentaa, jos ei ole päässyt vielä yli edellisestä. Anna itsellesi siis aikaa surra ja käydä läpi tunteitasi.

3. Vietät paljon aikaa parisuhdetta pohtien

Parisuhteen ei todellakaan tule olla pelkästään jokin päämäärä tai sellainen asia, joka tekee elämästä elämisen arvoisen. Jos tarvitset kumppanin vain omaa itsetuntoasi kohottamaan, kannattaa sinun todellakin keksiä keinoja itsetunnon kohottamiseen ennen kuin aloitat suhdetta kenenkään kanssa.

4. Et ole valmis muutoksiin

Jos olet ollut sinkkuna jo pidempään, tajuat, että uusi suhde tuo runsaasti muutoksia jokapäiväiseen elämään. Jos et ole valmis kompromisseihin tai arkesi muutoksiin, kannattaa odottaa parempaa aikaa suhteen aloittamiseen.

5. Et tiedä mitä haluat

Jos et itsekään tiedä mitä elämästäsi haluat, kannattaa sinun ehkä mieluummin viettää aikaa yksin.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat