Ero ei ole maailmanloppu - 6 asiaa, joihin keskittyä murehtimisen sijaan

12.12.2014 21:15 - Reetta Haverinen

Ero on raskas päätös, eikä sen tekeminen ole taatusti kenellekään helppoa. On kuitenkin pitkälti asenteesta kiinni, kuinka erovuodesta selviää. Ota tulevaisuus vastaan selkäsuorana ja nauti nyt hetkistä, kun saat keskittyä ainoastaan itseesi!

Eron kokeneet pariskunnat tietävät, että ensimmäinen erovuosi ei taatusti ole elämän valoisinta aikaa. Päivät tuntuvat raskailta ja elämän uudelleen järjestely vie voimia.Ole siis itsellesi armollinen ja pidä huolta hyvinvoinnistasi. On aika ottaa uusi suunta elämälle ja nauttia ainakin näistä asioista:

1. Hömppälehdet

Jos sinua ei huvita lähteä viikonloppuna minnekään, vedä verkkarit jalkaan ja sulkeudu sohvalle selailemaan juorulehtiä tuntikausiksi. Julkkisten parisuhdeseikkailuista lukeminen vie ajatuksesi ainakin hetekeksi muualle. Oma erosikin saattaa tuntua melko pieneltä asialta lehtien sensaatiojuttujen rinnalla.

Kun juorulehtien lukeminen ei enää jaksa kiinnostaa, nappaa kaukosäädin käteesi ja aloita kanavasurffailu. Oi, ihana joutilaisuus!

2. Urheilu

Salilla hikoilu ja lenkkipolkujen tallaaminen tekevät taatusti hyvää, kun ajatukset laukkaavat ja olo on ahdistunut. Tee nyt jotain, mistä olet pitkään haaveillut: ilmoittaudu joogakurssille tai lähde vaeltamaan. Aloita uusi saliohjelma tai käy kokeilemassa vaikkapa zumbaa.

Sitä paitsi, kun pidät kropastasi huolta, on itsestään selvää, että saat hemmotella itseäsi myös uusilla urheiluvetimillä!

3. Voimabiisi

Kuuntele voimakkaita naisartisteja ja valitse itsellesi voimabiisi. Voit soittaa kappalettasi stereoista aina niinä päivinä, kun mikään ei tunnu onnistuvan. Olisiko joku alla olevista juuri sinun biisisi?

Cyndia Lauper - Girls Just Want To Have Fun

Gloria Gaynor - I Will Survive

Beyoncé - Me, Myself and I

4. Vartalohoidot

Turhamaista tai ei, mutta pieni hemmottelu tekee olon aina paljon paremmaksi. Varaa aika hierontaan, käy kampaajalla ja piristä vaatekaappiasi himoitsemallasi hameella. Pyörähdä kaiken tämän jälkeen peilin edessä ja muistuta itsellesi, kuinka viehättävä nainen itse asiassa oletkaan!

5. Ystävät

Kun elämä koettelee, ovat hyvät ystävät kultaakin kalliimpia. Pidä yhteyttä läheisiisi ja muistuta mieleesi, kuinka paljon ihania ihmisiä sinulla onkaan ympärilläsi.

Nyt sinulla on myös oiva tilaisuus lähteä drinkille töiden jälkeen tai varata pieni viikonloppureissu Tukholmaan. Voit myös pitää naisten iltoja yksi toisensa perään olohuoneessasi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Sinkkuelämää- tai Täydelliset naiset -maraton kuohuviinin ja hyvien juustojen kera?

6. Ruoka

Yksin asuessa on hyvätkin puolensa: saat ostaa kaupasta juuri sitä mitä tahdot! Täytä jääkaappisi nyt niillä tuotteilla, joista vain sinä pidät.

Ja mitä pienet eroitkut olisivat ilman Ben&Jerry's-jäätelöä? Laita siis Bridget Jones -leffa pyörimään ja asettaudu mukavasti sohvalle jäätelöpurkin kanssa - nyt jos koskaan pieni jäätelöähky on sallittu!

Kilpailut

Uusimmat