Onko hän kiinnostunut sinusta? 5 merkkiä, joita kannattaa tarkkailla

26.01.2015 13:15 - Reija Saarinen

Muutamaa merkkiä tarkkailemalla voi hyvinkin selvittää sen, onko jollain salattuja tunteita.

Ihastuminen on ihana asia ja juuri siksi, jokainen sitä elämässään tavoittelee. Mutta mistä sitten tietää, onko toisella samanlaisia tunteita sinua kohtaan? Se selviää muutamaa seikkaa tarkkailemalla.

1. Fyysinen kontakti

Jos toinen vaivihkaa hipaisee kättäsi tai muuten vain tuntuu hakeutuvat läheisyyteesi, on se melko selvä merkki siitä, että ihastusta on ilmassa.

2. Erilainen käytös

Käyttäytyykö hän jotenkin eri tavalla sinun kuin muiden seurassa? Jos hän esimerkiksi välttelee katsettasi tai nauraa kaikelle mitä sanot, on hän melko varmasti kiinnostunut.

3. Luottamus

Kertooko hän sinulle hyvin henkilökohtaisia asioita tai kertooko hän salaisuuksia? Jos näin, on se merkki siitä, että hän luottaa sinuun ja haluaa kertoa itsestään sinulle. Tämä taas on merkki kiinnostuksesta sinua kohtaan.

4. Kehonkieli

Ihmisen kehonkielestä voi päätellä suunnattoman paljon. Tuleeko hän mielellään lähellesi, kosketteleeko hän viettelevästi hiuksiaan tai seisooko hän sinua kohti nojautuneena? Nämä ovat merkkejä siitä, että hän on todellakin kiinnostunut.

5. Kiinnostus

Onko hän kiinnostunut elämästäsi ja harrastuksistasi? Tekeekö hän asioita, joista tietää sinun pitävän? Jos näin, on hän melko varmasti suunnattoman ihastunut sinuun. 

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat