9 syytä miksi lyhyet miehet ovat seksikkäämpiä kuin pitkät

05.02.2015 14:30 - Noora Suomalainen

Miehen koko ei ole aina se seksikkyyden mittari. Lyhyillä miehillä on paljon annettavaa, vaikka eivät ehkä kaapin kokoisia olekaan.

Pitkät miehet saattavat olla automaattisesti seksikkäitä pituutensa takia, mutta lyhyillä miehillä on paljon piirteitä, jotka tekevät heistä todella seksikkään.

Alla on mahtavia syitä miksi kannattaa valita lyhyt mies kumppanikseen.

1. He ovat täydellisen mittaisia suuteluun
Pitkän miehen suutelu rasittaa niskaa, mutta kun kyseessä on lyhyempi mies, suutelu on paljon helpompaa ja miellyttävämpää.

2. He ovat parempaa seuraa
Pitkät miehet usein luulevat, että ei tarvitse tehdä ihmisiin vaikutusta, he kun nyt sattuvat olemaan pitkiä. Lyhyemmän miehen täytyy hurmata muut muulla kuin pituudellaan. Hänen täytyy siis olla sosiaalisesti kyvykäs.

3. Heillä on loistava ryhti
Lyhyeiden miesten ei tarvitse kyyristellä, eikä yrittää peitellä pituuttaan. He seisovat ylpeänä niin suorassa kuin pystyy.

4. He eivät säädä autosi penkkiä
Mikä onkaan ärsyttävämpää kuin se, että pitkä mies on juuri ajanut autoasi ennen sinua ja joudut säätelemään penkin ihan täysin uudestaan? Lyhyen miehen kanssa ongelmaa ei synny.

5. He ovat parempia halattavia
Pitkiä miehiä saattaa olla vaikea halata, mutta lyhyen miehen kanssa halaaminen tuntuu luonnolliselta, eikä vaadi suuria ponnisteluita.

6. Heidän kanssaan on helpompi harrastaa seksiä seisaaltaan
Kuten halaaminen ja suuteleminen, myös seksi seisaaltaan onnistuu paljon helpommin lyhyen miehen kanssa.

7. He eivät ole kenenkään tiellä
Lyhyet miehet eivät ole tiellä elokuvateatterissa, eikä keikoilla. Eivätkä he myöskään vie kaikkea omaa ja muidenkin jalkatilaa bussissa tai lentokoneessa.

8. He ovat parempia tanssimaan
Sulavasti liikkuminen onnistuu monesti paremmin lyhyiltä miehiltä. Hyvinä esimerkkeinä ovat Usher ja Bruno Mars.

9. He ovat parempia poikaystäviä
Tutkimukset osoittavat, että lyhyet miehet tekevät enemmän kotitöitä, ansaitsevat enemmän rahaa ja eroavat harvemmin kuin pitkät miehet.

Lue myös: 15 erinomaista syytä deittailla parrakasta miestä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat