6 lausetta, jotka ovat vieläkin tärkeämpiä kuin "Minä rakastan sinua"

18.02.2015 13:15 - Heli Thoren

Se, että kertoo rakastavansa on tärkeää. Uskotko, että on kuitenkin vieläkin tärkeämpiä lauseita suhteessa sanottavaksi?

Vaikka omille rakkaille kannattaa ehdottomasti kertoa rakastavansa, on muutamia lauseita, joiden sanomista ei pidä unohtaa. Ne ovat yhtä tärkeitä lauseita ja saattavat olla jopa tärkeämpiä.

1. "Annan sinulle anteeksi"

Mitä sitten vaikka rakastaisi, mutta ei hyväksyisi sitä, että ihminen erehtyy tekemään virheitä? Samalla sanot rakkaallesi, että ymmärrät, ettei kukaan ole täydellinen. Me teemme virheitä, joskus saatamme loukata toista, mutta anteeksi pyytämällä voimme saada anteeksi.

2. "Uhraudun vuoksesi"

Kun lupaa rakastaa on upeaa luvata antaa toiselle aikaa, lupautua olemaan epäitsekäs. Vaikka omat työt odottaisivat, mutta toinen tarvitsee apua, on valmis kuuntelemaan ja auttamaan. Epäitsekkyys ja se, että laittaa toisinaan rakkaansa jopa itsensä edelle on suuri rakkauden ilmaus.

3. "Kunnioitan sinua"

Se, että kunnioittaa ja arvostaa toista on pohja hyvälle suhteelle. Silloin pitää rakkaansa mielessä elämänsä jokaisessa tilanteessa. Toisen arvostaminen näkyy suhteessa kaikkialla.

4. "Tuen sinua"

Kun lupaa tukea toista, auttaa häntä toteuttamaan unelmiaan ja tavoittelemaan haaveitaan, on se suuri rakkauden osoitus. Toisen tukeminen tarkoittaa myös sitä, että todella kuuntelee toista ja että toisen haaveet ovat yhtä tärkeitä kuin omat.

5. "Suojelen sinua"

Se, ettei halua satuttaa toista ja on päättänyt suojella toista on suhteessa kaunis lupaus. Samalla tulee luvanneeksi monta muutakin asiaa, kun lupaa toiselle, ettei koskaan halua aiheuttaa toiselle surua tieten tahtoen.

6. "Olen sitoutunut sinuun"

Lupaus siitä, että haluaa seistä toisen rinnalla, vaikka eteen tulisi mitä, on vieläkin suurempi kuin se, että vakuuttaa rakastavansa. Suhteessa tulee eteen huonoja päiviä, silloin tarvitaan tahtoa sitoutua - ehkä jopa vieläkin enemmän kuin vakuutteluja rakkaudesta.


Lue myös: Mistä tietää, että on yhdessä väärän ihmisen kanssa?


Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat