Oletko yhdessä väärän ihmisen kanssa? 7 merkkiä kertovat

14.02.2015 10:15 - Heli Thoren

Onko kumppanisi mukavan tuttu ja turvallinen, muttet tunne olevasi hänen kanssa täysin onnellinen? Vai riitelettekö jatkuvasti? Seitsemän merkkiä kehottavat harkitsemaan, kannattaisiko uskaltaa erota

Hyvässä suhteessa olo on levollinen, mutta intohimoakin löytyy. Välillä riidellään, mutta sopiminenkin onnistuu - eikä eripura täytä arkeanne. Jos liian moni listan seitsemästä kohdasta täyttyy suhteessanne, kannattaa kenties harkita eroa. Toisinaan yksikin kohta on liikaa:

1. Jatkuva riitely

Riitelette yhteisestä ajasta, ruuanlaitosta, imuroimisesta ja poikien lätkäillasta. Arkenne täyttyy riidoista ja ne imevät liikaa energiaa suhteeltanne. Sopiminen on vaikeaa, eikä vie tilannettanne eteenpäin.

2. Epävarmuus rakkaudesta

Rakastat puolisoasi kyllä, välitätkin hänestä suuresti, mutta et tunne oloasi rakastuneeksi. Vaikka voit luottaa häneen, et näe kultaasi osana tulevaisuuttasi - tai voit hyvin kuvitella tulevan elämäsi ilman häntä.

3. Epävarmuus

Kumppanisi vaihtaa työpaikkaa koko ajan - on vähän väliä työttömänä ja sinun avustettavana. Ette pysty varaamaan yhteisiä lomamatkoja tai tekemään mitään pitkän linjan suunnitelmia, koska hän tuntuu vain ajelehtivan elämässään.

4. Luottamusta ja tukea ei ole

Et voi luottaa kumppaniisi. Hän on kenties pettänyt luottamuksesi, eikä se ole palautunut, eikä hän ole tehnyt mitään sen uudelleen rakentamiseksi. Kun elämä riepoo sinua, hän ei tunnu koskaan olevan tukenasi.

5. Valheet

Kumppanisi jää toistuvasti kiinni valheista. Ne nakertavat luottamusta välillänne.

6. Erilaiset unelmat

Toinen haaveilee puolen vuoden Balin matkasta ja toinen haluaisi kutoa mattoja ulkosaaristossa pienessä mökissä. Samalla kun toinen haluaa luoda uraa, toiselle tärkeämpää on pitää puutarhapalstan nauriit hyvinvoivina. Jos unelmanne eroavat toisistaan liiaksi, ei teidän tulevaisuutenne kenties ole yhteinen.

7. Mukavuus

Vaikka suhde olisi kuinka turvallinen ja mukava, se ei ole syy seurustella. Jos eroaminen tuntuu liian pelottavalta ja yksin eläminen hurjalta hypyltä - ja se on syysi elää suhteessa, on syytä huolestua. On kenties aika erota.


Lue myös: Nukutteko sylikkäin vai kaukana toisistanne? Nukkumistapa paljastaa suhteen tolasta yhtä ja toista.


Lähde: Familyshare.com

Kilpailut

Uusimmat