Onko deittisi ollut pitkään sinkku? Asiat, joihin kannattaa varautua

05.03.2015 15:45 - Senni Loikala

Jos takana on pitkä putki sinkkuvuosia, näkyy se usein deittikumppanin käytöksessä. Kokosimme 11 asiaa, jotka ydistävät monia pitkään yksin olleita heidän löydettyään kutkuttavan deittikumppanin.

Kalenteri täyttyy omista menoista

Hän ei lupia kysele, jos tiedossa on brunssi tyttöporukalla tai poikien peli-ilta. Deitti on tottunut tekemään asioita oman päänsä mukaan, eikä ole ollut tilivelvollinen menoistaan kenellekään.

Hitaasti hyvä tulee

Hän tahtoo usein edetä hitaasti, koska hän ei välttämättä ole suoralta kädeltä valmis luopumaan vapaudestaan. Seuralainen tahtoo olla varma, että olet hänen arvoisensa.

Ystävät ovat epäluuloisia

Hänen ystävänsä saattavat aluksi pitää reviiristään tarkkaa huolta. Usein vastapuolen kaverit ovat ylisuojelevia kuomastaan, koska he eivät vielä tiedä, kohdellaanko heidän ystäväänsä kunnolla.

Apua ei tarvita

Hän ei ole tottunut, että joku tekee asioita hänen puolestaan. Sen vuoksi hän saattaa kieltäytyä ystävälliseksi tarkoitetuista eleistä, kuten kauppakassin kantamisesta tai pyörän renkaan pumppaamisesta.

Omaa luksusaikaa

Hän tarvitsee runsaasti aikaa, jolloin hän saa olla erakkona tai omien kavereidensa kanssa. Se ei tarkoita, etteikö hän olisi hulluna deittiinsä.

Ensin etäällä, sitten käsi kädessä

Hänen käyttäytymisensä ei noudata mitään logiikkaa: kun hän pelkää kiintyvänsä sinuun, hän saattaa ottaa etäisyyttä. Todennäköisesti hän tällöin kuitenkin tuntee magneettista vetoa ja päätyy lopulta lähellesi.

Tunteista tietoa

Hän tahtoo päästä selville todellisista tunteistasi. Jos hän ei kysy niistä suoraan, niin tiedustelu tapahtuu rivien välistä. Hän yrittää vain pitää huolta, ettei satuttaisi itseään - pohjimmiltaan hän janoaa vain vastarakkautta.

Luottamus rakentuu askel kerrallaan

Hänen kanssaan ei rakenneta luottamusta yhdessä yössä, vaan luotto täytyy ansaita sanojen ja tekojen avulla. Kun hän ensimmäistä kertaa kertoo jostakin itselleen vaikeasta asiasta, tiedät suhteenne edenneen.

Suojakuorta on vaikea murtaa

Hänellä on paksu suojakuori, joka on työn takana lävistää. Aluksi toinen voi vaikuttaa jopa liian vahvalta, mutta kun häneen tutustuu, pääsevät pehmeät puolet usein valloilleen.

Heikkoudet piilotetaan

Hän tahtoo näyttää itsestään parhaimmat puolet ja voi aluksi yrittää peitellä heikkouksiaan. Kun hän lopulta paljastaa ne, on hän erityisen haavoittuvainen. Tällöin parasta voi olla deitin sieppaaminen kainaloon.

Kannattaako riski ottaa?

Häntä pelottavat rakkauden vaarat. Mitä jos kaikki menee pieleen? Mitä jos hän jää yksin särkyneen sydämen kanssa? Jo yksin edessä häämöttävä parisuhde voi tuntua pelottavalta. Rakkaus on tulenarkaa, mutta silti lähes kaikki tahtovat ottaa riskin.

Seuraava artikkeli: 5 salakavalaa asiaa, jotka seurustelu tuo mukanaan

Lähde: Thought Catalog

Suosittelemme

Uusimmat