Nainen, toimisiko sinuun? Asiantuntijat listasivat 7 parasta iskurepliikkiä

18.03.2015 12:45 - Eeva Rajala

Nainen yleensä pitää ylitseampuvia iskurepliikkejä jopa alentavina.

Monien naisten mielestä iskurepliikit ovat ällöttäviä, seksistisiä tai yksinkertaisesti liian suoria. Kaikki iskurepliikit eivät kuitenkaan ole tuomittu tuhoon. Men's Health -lehti kysyi parisuhdeasiantuntijoilta, mitkä iskurepliikit toimivat parhaiten. Asiantuntijoiden mukaan kannattaa kuitenkin jo alussa tiedostaa, että iskurepliikit ovat kaikki vähän ylitseampuvia.

1) "Anteeksi, puhuitko minulle?" [En.] "No, siinä tapauksessa, haluaisitko tehdä niin?"

Tällaisella repliikillä naiselle tulee selväksi, että mies tahtoo puhua hänelle, ei vain nähdä hänet alasti, kertoo sosiologi Pepper Schwartz. Repliikki kannattaa kuitenkin ajoittaa hyvään kohtaan. Jos keskeyttää naisen kertomuksen, hän saattaa vain ärsyyntyä, eikä siinä vaiheessa ole enää mitään tehtävissä.

2) "Hei, teen kyselyä, mikä iskurepliikki on huonoin. Luuletko, että se olisi 'Käytkö täällä usein?', Mikä on horoskooppisi?' vai 'Hei, teen kyselyä, mikä iskurepliikki on huonoin?'"

Iskurepliikkien kustannuksella vitsaileminen näyttää naiselle, ettei mies ota repliikkiä täysin todesta ja että mies osaa vitsailla myös itsensä kustannuksella. Parisuhdeterapeutti Lisa Thomaskin mukaan nainen saattaa myös kiinnostua helpommin miehestä, sillä repliikkiin ei ole ladattu suuria suorituspaineita.

3) "Minusta sanotaan, että pelkään sitoutumista. Haluaisitko auttaa minua muuttamaan ihmisten käsityksen?"

Parisuhdeasiantuntija Wendy Walshin mukaan repliikki saattaa kolahtaa naiseen, sillä se voi kertoa naisen menneistä suhteista. Ja vaikka repliikissä vitsaillaankin, sitoutumisen mainitseminen on pelkästään hyvä asia.

4) "Lyön 20 eurosta vetoa, että annat minulle pakit."

Monet miehet yliarvioivat naisten kiinnostuksen heihin. Se voi olla naisten mielestä vastenmielistä. Walshin mukaan pieni itsensä vähättely voi olla hyväksi miehelle ja nostaa hänet muiden miesten joukosta esiin positiivisella tavalla.

5) "Miltä tuntuu olla paikan kaunein nainen?"

Walshin mukaan naiselle kannattaa tehdä selväksi, että mies on naulinnut katseensa juuri häneen ravintolan muiden naisten joukosta. Vaikka repliikki on yliampuva, se toimii positiivisuuden vuoksi. Parisuhdeasiantuntija Tammy Nelsonin mukaan naiselle ei voi koskaan sanoa liian monta kertaa, miten kaunis hän on. Kannattaa kuitenkin välttää käyttämästä sanoja seksikäs tai kuuma.

6) "Unohda supersankarit. Minä alan sinun sankariksesi."

Parisuhdeasiantuntija Walshin mukaan suurella osalla naisista on fantasioita siitä, että heidät pelastetaan. Jos repliikki onnistuu, nainen ei saa mielestään Spiderman-elokuvan kuuluisaa väärinpäin-suudelmaa.

7) "Paitsi että olet upea, mitä muuta teet?

Tällä repliikillä mies imartelee, on huumorintajuinen ja näyttää kiinnostuksensa naisen elämään. Parisuhdeterapeutti Lisa Thomasin mukaan repliikki saa todennäköisesti aikaan aidon vastauksen ja hyvän keskustelun.


Lue myös: Seurusteletko herrasmiehen kanssa? Lue paljastavat merkit

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat