"On parempi olla yksin kuin väärän ihmisen kanssa" - asiat, jotka pitkään sinkkuna olleet tietävät

26.03.2015 22:15 - Rea Tallgren

Sinkkuja yhdistää moni muukin asia kuin se, että omaa kumppania ei ole.

Moni pitkään sinkkuna ollut kokee ja näkee samanlaisia asioita päivittäisessä elämässään, on kyse sitten siitä, miten ystävät suhtautuvat ikisinkkuun tai miltä tiliote näyttää kuun lopussa. Kokosimme alle tyypillisiä asioita, jotka kuulostavat tutulta monen sinkun korvaan.

Tavat

Et ole varma, miten osaisit enää asua jonkun kanssa. Sehän tarkoittaisi, ettet välttämättä saisi kaivaa nenää ja piereskellä juuri silloin, kun sitä itse haluat. Et myöskään saisi itse päättää aina, mitä televisiosta katsotaan.

Matkustaminen

Matkalle lähteminen olisi ihanaa, mutta matkaseuraa on välillä vaikea löytää. Suurin osa ystävistäsi matkustaa kumppaneidensa kanssa - eikä kolmantena pyöränäkään ole mukavaa.

Lemmikit

Jos sinulla on lemmikkinä kissa, siihen suhtaudutaan kuin elämäntapavalintaan. Lemmikin ottaminen ei enää ole vain tavallinen ratkaisu, vaan monet ajattelevat sinun nyt rakentavan elämää ajatellen, että et enää tule kohtaamaan ketään.

Viihdyttäminen

Bileissä, joissa olet ainoa sinkku tiedät, että sinua pyydetään kertomaan hauskoja deittitarinoita, joille muut voivat hyväntahtoisesti nauraa vielä illallakin käpertyessään oman kultansa viereen sängyssä.

Parisuhdekuviosi kuuluvat kaikille - tai niin niihin ainakin suhtaudutaan.  Hienotunteisuutta ei noudateta, kun sinun treffikiemuroistasi tiedustellaan kaikkien kuullen.

Raha

Vaikka sinulla teoreettisesti olisi mahdollisuus säästää rahaa, on se hankalaa, kun ystäväsi menevät naimisiin ja hankkivat lapsia. Polttareihin, vauvakutsuihin ja häälahjoihin palaa rahaa - ja sinä joudut aina maksamaan lahjasi muille täysin yksin.

Itsenäisyys

Tiedät, että on olemassa paljon pahempiakin asioita kuin olla yksin. Yksi sellaisista olisi olla jonkun sellaisen kanssa, jonka kanssa esimerkiksi hyvä ystäväsi on päätynyt yhteen.

Tiedät myös, että ystäväsi kadehtivat salaa itsenäisyyttäsi. Vaikka sinua ahdistaa välillä olla yksin, ainakin saat itse päättää elämästäsi välittämättä muiden mielipiteistä.

Lue myös: 8 hyvää syytä miksi seksi sinkkuäidin kanssa on loistavaa

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat