Morsiamet huomio: 5 asiaa, joita ei kannata tehdä omana hääpäivänään

04.04.2015 19:15 - Linda Arponen

Hääpäivään liittyy niin paljon tehtäviä ja muistettavia asioita, ettei itseään kannata stressata turhilla ja ylimääräisillä huolenaiheilla.

Usein sanotaan, että hääpäivä on monille elämän onnellisin päivä. Se voi kuitenkin olla monille myös elämän stressaavin päivä.

Jotta stressitaso ei nousisi liian korkealle, kannattaa ainakin seuraavien asioiden tekemistä välttää oman hääpäivänsä aikana:

Älä juo liikaa alkoholia

Lasillinen tai pari kuohuviiniä voi olla vielä sopiva määrä morsiamelle, mutta liiallista alkoholin nauttimista kannattaa välttää, mikäli haluaa välttää katastrofit. Kukaan morsian ei luultavasti halua joutua oksentamaan omissa häissään tai nähdä humalaisia kuvia itsestään jälkikäteen.

Älä anna pikkuasioiden murtaa sinua

Vaikka olisikin mukavaa uskoa, että hääpäivänä kaikki menee täysin suunnitelmien mukaan, ei niin luultavasti tule käymään. Älä siis hermostu, vaan pyydä apua ja anna muiden hoitaa mahdolliset eteen tulevat pikkuongelmat puolestasi. Sinun pitäisi voida nauttia hääpäivästäsi.

Älä aseta itsellesi liikaa tehtäviä

Hääpäivä voi olla hektinen, joten aikatauluista on hyvä yrittää pitää kiinni. Älä kuitenkaan yritä tehdä kaikkea itse, vaan jaa vastuutehtäviä muillekin.

Älä jätä aamiaista syömättä

Hääpäivät ovat yleensä pitkiä, joten älä jätä aamiaista välistä, vaikka sinun pitäisikin mahtua tyköistuvaan pukuusi. Tarvitset kuitenkin energiaa jaksaaksesi koko pitkän päivän.

Älä testaa uusia kauneustekniikoita tai -tuotteita

Hääpäivänä meikkaus ja hiustenlaitto kannattaa jättää ammattilaisille. Tai mikäli haluat hoitaa kaiken itse, hääpäivä ei ole kuitenkaan oikea päivä lähteä testaamaan ensimmäistä kertaa elämässään irtoripsien liimaamista paikoilleen. kauneudenhoidon suhteen kannattaa siis pelata varman päälle.

Lue myös: 10 hääpäivän taikauskoa, jotka tekevät liitosta onnistuneen tai tuhoon tuomitun

Lähde: Brides

Kilpailut

Uusimmat