Uskoisitko? Muut naiset voivat vaikuttaa kykyysi saada orgasmi

09.04.2015 09:45 - Reija Saarinen

Yllättävää kyllä, naisen orgasmit voivat parantua muiden naisten vuoksi.

Yllättävää kyllä, muilla naisilla saattaa olla vaikutusta siihen, miten paljon orgasmeja nainen kumppaninsa kanssa saa.Tuoreen tutkimuksen mukaan naiset saavat nimittäin todennäköisemmin orgasmin silloin, kun he uskovat muiden naisten pitävän kumppaniaan viehättävänä.

Tutkimuksessa oli mukana 439 naista. He raportoivat tutkijoille viimeisimmän seksikertansa, sen ovatko he saaneet orgasmin, miten viehättävänä he luulevat muiden naisten pitävän kumppaniaan ja miten kuumana he itse omaa rakastaan pitävät.

Tulosten mukaan näytti siltä, että naiset jotka saivat usein orgasmeja pitivät kumppaniaan seksikkäänä ja uskoivat muiden naisten ajattelevan samoin. Tutkijoiden mukaan tämä johtuu siitä, että naiset tahtovat harrastaa seksiä viehättävän miehen kanssa, joka voi siirtää viehättäviä piirteitään tulevalle jälkeläiselle.

Vaatii lisätutkimuksia

Selvää on, että kyseinen tutkimus vaatii lisäselvitystä. Ensinnäkin naisilta kysyttiin vain sitä, ovatko he saaneet orgasmia edellisellä seksikerrallaan. Kuten kaikki tiedämme, on orgasmin saaminen naisille usein vaikeaa. Saattaa siis olla, että naisista suurin osa pitää kumppaniaan viehättävänä, mutta ei vaan saa orgasmia.

Lue myös: Tie naisen orgasmiin - Näillä kuudella ohjeella tulos on taattu

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat