Miesten "biologisesta kellosta" kannattaa olla tietoinen: Kosivat, vaikka eivät edes rakasta

24.04.2015 16:15 - Senni Loikala

Jokainen nainen tahtoo, että mies polvistuu tositarkoituksella. Valitettavasti tilanne ei aina ole näin, sillä joskus miehet kosivat naista vain vimmasta päästä avioon.

Naiset ja miehet suhtautuvat avioliittoon eri tavalla. Sitä mieltä on ihmissuhdekirjailija Kate Bolick, jolla on kiinnostava näkemys aiheesta.

- Minun mielestäni naiset ajattelevat, että heillä on vähemmän vaihtoehtoja, että avioliitto on jotakin mitä heidän vain täytyy saavuttaa, ja etteivät he pysty vaikuttamaan, milloin se tulee tapahtumaan, Bolick kertoo Business Insider -lehdelle.

Miehillä rima matalalla

Bolickin mukaan miehillä rima on matalampi sen suhteen, kenen kanssa he menevät avioliittoon - mikäli he tuntevat olevansa riittävän kypsiä astelemaan avioliittoon.

- Mitä miehiin tulee, minun kokemukseni mukaan heidän "biologinen avioliittokellonsa" alkaa tikittää vähän päälle kolmekymppisenä, jolloin he vain päättävät, että nyt on aika mennä naimisiin ja kosivat sen hetkistä deittiään - olipa hän kuka tahansa, Bolick sanoo.

Näin ollen naisilla on Bolickin mukaan suuremmat kriteerit sille, kenet he naivat. Miehillä taas on rennompi asenne avioliittoa kohtaan, jolloin he voivat päätyä kosimaan naista, jota eivät vielä välttämättä edes rakasta.

Lue myös: Psykologin raju väite: Miehet eivät enää halua naimisiin - syy on naisissa

Lähde: Business Insider

Kilpailut

Uusimmat