Lyhyet miehet harrastavat pitkiä enemmän seksiä

12.05.2015 15:45 - Rea Tallgren

Pituudella todella on väliä enemmän kuin uskoisikaan. Useiden tutkimusten mukaan pituus vaikuttaa esimerkiksi siihen, kuinka todennäköisesti sairastuu syöpään tai kuinka usein lakanaa heiluttaa.

Kerroimme aiemmin, että lyhyitä miehiä kannattaa deittailla pitkiä mieluummin. Syitä ovat muun muassa se, että lyhyitä miehiä on mukavampi halata ja että he ovat tutkimusten mukaan parempia poikaystäviä.

Journal of Sexual Medicine -julkaisussa päivänvalon nähneen tutkimuksen mukaan pituudella todella on väliä - ainakin seksuaalisen aktiivisuuden suhteen. Tuoreiden tietojen valossa lyhyet miehet nimittäin harrastavat huomattavasti pitkiä enemmän petipainia.

Hawaijin yliopiston tutkimuksen mukaan lyhyet miehet myös elävät hujoppeja pidemmän elämän. Pitkät sairastuivat tutkimuksen mukaan lyhyempiä todennäköisemmin esimerkiksi syöpään.

Toisaalta tutkimuksissa on saatu myös selville, että pitkät miehet arvioivat itsensä keskimäärin lyhyitä onnellisemmiksi. Yksi syy saattaa olla taloudellinen vakaus: aikaisempien tutkimusten mukaan pitkät miehet nimittäin ansaitsevat lyhyitä enemmän. Lisäksi he ovat monesti sosiaalisesti itsevarmempia.

Lue myös: Seksiäkään ei kannata harrastaa liikaa - tekee onnettomaksi

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat