Onko hän hyvä kumppani? Merkit, jotka kertovat totuuden

26.05.2015 09:15 - Reija Saarinen

Teekekö hän sinut onnelliseksi ja onko hän aina tukenasi? Jos vastasit kyllä, olet löytänyt rinnallesi hyvän kummpanin.

Hyvän kumppanin tunnistaa siitä, että hän haluaa aidosti omalle rakkaalleen pelkkää hyvää. Sen lisäksi hän on paikalla aina silloin kun sinä häntä tarvitset. Jos alla olevat piirteet löytyvät rakkaastasi, voit huokaista helpotuksesta.

1. Hän tekee sinut onnelliseksi

Jos päiväsi täyttyvät onnesta, eivät ikävistä tunteista, on sinulla asiat hyvin. Rakkaan tärkein tehtävä on tehdä sinut onnelliseksi, ei lytätä sinua tai haaveitasi maan rakoon. Jos siis koet enemmän iloa kuin surua, on kumppani pitämisen arvoinen.

2. Hän saa sinut innostumaan elämästä

Hyvä kumppani saa sinut innostumaan elämästä ja vie sinua paikkoihin, joissa et ole ennen ollut. Hän saa sinut myös näkemään maailman ihan toisin silmin.

3. Hän saa olosi rauhalliseksi

Loistava kumppani saa sinut tuntemaan olosi rauhalliseksi ja hyväksytyksi. Hänen seurassaan et tunne oloasi epävarmaksi, vaan hän nostaa itseluottamuksesi uudelle tasolle.

4. Hän tekee olosi turvalliseksi

Hyvä kumppani saa rakkaansa tuntemaan olonsa turvalliseksi. Jos sinulla on tunne, että voit olla täysin oma itsesi, eikä rakkaasi tule koskaan satuttamaan sinua, kannattaa hänestä pitää kiinni. 

5. Hän antaa sinulle toivoa

Hyvä kumppani valaa rakkaaseensa toivoa myös niinä huonoina hetkinä. Hän saa sinut uskomaan, että kaikki on vielä paremmin tulevaisuudessa. Hän on tukena ja turvana kaikissa tilanteissa.

6. Hän kannustaa sinua

Hyvä kumppani kannustaa ja tuuppii eteenpäin ja kohti haaveita. Hän ei mollaa sinua, vaan tekee kaikkensa, jotta sinulla riittää rohkeus unelmiesi tavoitteluun.

7. Hän saa sinut tuntemaan olosi hyväksi

Hyvä kumppani on sellainen, joka saa sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi. Hän kehuu sinua ja näyttää tunteensa monin tavoin. Hänen teoillaan ja sanoillaan ymmärrät, että juuri sinä olet hänen elämänsä rakkaus.

Lue myös: Rakkaus ei ole satua - 5 tärkeää parisuhdeneuvoa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat